Allt som har sin början brukar ha sitt slut

Publicerat: 2011-09-18 Kl: 16:07:43 | I kategori: Min vardag


Men tydligen inte i dethär fallet... Helt jävla sjukt! Fattar inte vart felet sitter. Vad är det frågan om!? Släpp taget. Let go. För ditt eget bästa. Men det verkar ju vara svårt...

Whatever. Från och med denna minut, denna sekund så ska iallafall jag göra det. I mitt fall verkar det ju vara fastklistrat i mitt psyke. Är jag dum i huvudet? JAG som är den personen som alltid bara skiter fullständigt i saker och ting. Jag släpper. Raderar. Blockerar. Alltid har jag gjort det. Jag bryr mig inte särskilt mycket överhuvudtaget. Jag vet ju vad det bottnar i och det har med mitt förflutna att göra, men varför är inte detta samma sak? Varför fastnar det? Den Emma Maria jag känner skulle sagt "fuck it" för läääängesen. För flera år sen. Men det GÅR INTE. Det fucking släpper inte och jag hatar det!!! Jag känner sån avsky, hur fan kan man behandla andra människor på det viset? Im haunted, helt enkelt. Jag blandade mig i något jag inte skulle ha gjort och nu får jag sota för det. Nu får jag stå ut med alla jävla problem det för med sig. Men samtidigt: alltid i mitt bakhuvud, what goes around comes around. As you'll get to know :)

Jaja. Skitsamma. Jag har bara sovit tre timmar inatt och min hjärna går på högvarv. Jag är sjukt trött och vill bara sova egentligen. Sitter hemma hos mormor där jag och Haylee spenderat eftermiddagen med min mamma och mormor. Lovely! Jag kunde till och med gå på Konsum och lämna henne här, och hon grät inte ens. Det kändes bra :) När allt kommer omkring så kan man inte lita på någon annan än sin familj. Om ens det. Men familjen är viktigast, det bara är så!

Nu ligger Haylee och vilar. Lite sent måhända men hon var så himla trött. Klockan 18 ska vi på sinnesrogudstjänst och jag hoppas verkligen att jag kan finna den. Sinnesro alltså. Fan vad skönt det skulle vara.

Hoppas ni haft en fin helg. Fast det vet jag ju redan att ni har ;)


True love always


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0