Svårt med sömn...

Publicerat: 2011-11-20 Kl: 00:45:21 | I kategori: Min vardag


Alltså, måste bara dela med mig lite. Jag har så sjukt mycket känslor inom mig som jag inte kan dela med mig till någon av. Antingen är de förbjudna, eller så är dom olämpliga eller bara allmänt töntiga. Herregud.. Men som tur är går det över, haha.

Idag har Haylan varit med sin mormor på Lyslördag nere på stan. Det hade tydligen varit väldigt populärt hos lillan :) Hon blev helt stum när alla lampor tändes en efter en och hon klappade händerna som en tok, haha. Det uppskattas av både henne och mig när hon får vara med sin mormor i ett par timmar ♥

En sak håller på att göra så att jag är nära på att slita av mig håret, typ. Jag försöker lära lillan att somna själv i sin egen säng. Jag älskar att ha henne sovandes i min säng, bredvid mig, men hon börjar bli lite stor för det och det tär på min egen sömn när hon sparkas och vänder sig och har sig hela nätterna. Men grejen är att jag får ju spendera hela kvällarna inne i sovrummet, hon vägrar låta mig gå ut härifrån. Och om hon råkar somna så är hon snabb på att vakna så fort jag går, så får jag sitta här igen. Detta är givetvis väldigt jobbigt för mig. Jag får ingenting alls gjort. Nu har jag suttit här inne sedan kl 20.30, alltså hallå? Det är 4 timmar. Jag skulle ha både duschat och pluggat och diskat ikväll. Men det blev ju ingenting. Jag är så frustrerad! Om någon har något tips på hur jag ska få detta att fungera, kom gärna med dom. Konkreta råd uppskattas verkligen.

Nä. Ska väl.. Inte vet jag. Sitta här. Till kl 2-3.
Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0