Mysdag alá Johansson

Publicerat: 2011-05-01 Kl: 22:12:21 | I kategori: Bilder


Efter att ha dammsugit hela jäkla lägenheten så tog vi bussen till Sandra och Jasmine. Jag hade ju lämnat alla mina saker där igår eftersom vi gjorde oss iordning tillsammans hemma hos henne. Vi blev bjudna på godmiddag och barnen lekte och hade roligt som vanligt när de är med varandra, om båda är på bra humör det vill säga :) Sedan badade de tillsammans vilket var väldigt uppskattat av de två småtrollen. Sedan fick dom varsin glass och myste framför Pippi.

Haylee somnade i vagnen påvägen hem. Hon vaknade en snabbis när vi kom innanför dörren men jag bar in henne i sovrummet och klädde av henne och la henne i sin säng, och då somnade hon på stört - och sover fortfarande.

Imorgon är det back to basics som gäller. Skola, jobb och dagis för vår del. Suck! Detta påsklov har varit guld värt och nu är man ju helt ovan vardagen... Det känns jättekonstigt att behöva ställa klockan och lämna hemmet tidigt på morgonen. Men men, man kommer ju snabbt in i rutinerna igen.

Haylees dagisfröken frågade i torsdags ifall Haylee lätt får blodsockerfall, för att hon helt plötsligt kan bli jätteledsen för ingenting och sedan går det över ganska fort igen, och det kan bli så flera gånger under en dag. Men självklart är det lite jobbigt för henne, det är ju en jättestor omställning. Tids nog så lär hon sig ju att mamma faktiskt kommer tillbaka. Hon måste ju vara där tillräckligt mycket bara. Jag hoppas även att hon börjar sova lite längre på dagis.. Hon är den som sover minst av alla, förutom en annan flicka men hon är 2 år gammal. Haylee sover högst 1 timme... Jag skulle vilja att hon sov iallafall 1½-2 timmar, då skulle hon inte behöva sova något mer efter dagis. För som det är nu så är hon toktrött när hon kommer hem och behöver sova nästan direkt. Men det kommer väl också så småningom, när hon börjar känna sig trygg och mer hemmastadd :) Självklart är det konstigt att någon helt annan än mamma eller pappa lägger henne liksom, det förstår man ju. Men jag litar till 110% på pedagogerna och jag är så nöjd och trygg med förskolan i allmänhet.

Nu har jag precis sett klart på Humorgalan, ska strax ställa mig och diska och sedan skura golven eftersom jag inte hann göra det förut, plus att jag inte gillar att göra det när det är någon annan än jag själv vaken. Då stökar dom bara till :-)

Har ni haft ett bra påsklov/valborg/helg? :) 



Mamma och dotter i Sidsjön. Osmickrande bild på mamman dock... :P solsate!



Min älskling och jag matar ankorna :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0