Ny design

Publicerat: 2011-03-08 Kl: 10:46:32 | I kategori: Min vardag


Tror ni jag blev glad när jag slog på datorn imorse och såg att Anna hade gjort en ny bloggdesign till mig? :) Hur snabbt som helst gick det efter att jag beställt, inte ens ett dygn tog det innan den satt uppe. 12 timmar högst. Skit snygg, eller hur? Jag är suuuuper nöjd :) Det blir så mycket roligare att blogga också när man har en fin blogg. Så tack Anna! 

Imorse skulle vi ju egentligen till dagis, men efter en natt med ett evigt hostande från lillfröken och halvdålig sömn, så skippade vi det idag och ringde o bestämde att vi ska komma någon annan dag i veckan. Så vi har haft en lugn mysmorgon, med gofrukost och barnprogram. Jag älskar att titta på Sune som är på morgnarna på barnkanalen, haha. Han hittar på så roliga saker.. 

Idag har vi lite ärenden att uträtta, så vi ska ut i finvädret och njuta :) Sedan måste jag GIVETVIS köpa semlor idag, det är ju fettisdag, (fettis-dag) haha. Jag har säkret ätit över 20 semlor redan detta år, men dom är ju så sinnessjukt goda. Vad ska ni göra idag?


Mina älsklingar spelar tvspel

Kommentarer
Postat av: SVENSKK - Mamma till Jamie

Oj så mycket trevligare bloggen blev!! Jättefint! :)

2011-03-08 @ 16:00:29
URL: http://svenskk.se/
Postat av: Linda

Jättefin design!!:))

2011-03-10 @ 10:16:30
URL: http://lillrauta.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0