Lördag

Publicerat: 2011-03-19 Kl: 22:52:50 | I kategori: Min vardag


Vilken jobbig dag detta har varit. Eller, dagen har varit lugn och skön och Haylee har varit på ett strålande humör. Jag vart så glad när hon vaknade efter sin nap och var på världens bästa humör, skrattade hela tiden och ville pussas. Hon är ju för det mesta glad men hon hade en surperiod på morgonen där... Sedan åkte vi som bestämt ner på Ica Espland och skulle köpa blöjor, då jag bara hade några få kvar i det andra paketet. Vi har inte varit och storhandlat än, där jag vanligtvis köper blöjor typ på Willys eller så. Så det fick bli på Ica denna gång :) 

Jag ångrar djupt att jag tog med mig Haylee och att hon inte fick stanna hemma med Danne som ändå hade kommit hem då. Hon var verkligen INTE på humör för att sitta i någon vagn eller åka buss. Gud så arg hon var, under hela resan dit var det bara gnäll. Under vagnpromenaden vi tog i väntan på bussen och inne på ica var det bara gnäll och hon vred och vände på sig så hon höll på att ramla ur vagnen flera gånger, till slut fick jag spänna fast henne så att det inte skulle hända en olycka. När bussen väl kom kl 18.15 så fick jag inte åka med för det var redan två vagnar på, och surchauffören lät mig absolut inte vika ihop vagnen eller någonting sånt. Jag blev så himla less så att hela min dag blev förstörd. Mitt humör sjönk till botten. Haylee var fortsatt arg och grinig och vresig. Så då stog jag där, med en sur liten tjej och visste inte vad jag skulle göra den närmaste timmen innan det kom en ny buss. Hit ut till Bredsand går bussarna bara 1 gång i timmen, om ens det, på helgerna... Förstår ni frustrationen jag kände?

Jag hade inte planerat att vara borta länge så jag hade inte med mig någonting till Haylee, förutom en flaska med vatten ifall hon blir törstig. Vanligtvis tar jag med mig smörgåsrån, majskrokar och lite såntdär som man kan ge henne om hon blir sur lite sådär olägligt och man inte kan göra annat än att vänta ut det, t.ex. på bussen. Men idag hade jag inget sånt med mig, vi skulle ju bara handla och hon hade precis ätit och sovit innan vi for. Så ja, jag försökte få tag i någon som kunde komma och hämta oss men ingen ville svara. Alla butiker var stängda, så det fanns inget annat att göra än att gå in på Navet och vänta där, för ute kunde vi ju inte stå i en hel timme. Som tur var så var det inget galet folk där... Bara massa fjortisar och lodisungar. Så sjukt tattar-aktigt att hänga på navet, oavsett ålder. Fan deras föräldrar borde ju skämmas. Håll bättre koll på ungarna och se till så dom INTE hänger där!! 

Så jag fick köpa en klubba till tösen, för att få henne lite nöjd en stund. I vanliga fall gör jag inte så, men nu hade hon ju gnällt huuuur länge som helst och jag kunde ju inte låta henne sitta och skrika i en hel timme till. Så det gick bra iallafall... Tillslut kom vi hem, där gnällandet fortsatt. Haha. Hoppas att hon är gladare imorgon, då vi ska hälsa på min mama. 

Nu ska jag kuta till tvättstugan igen, det är så underbart att hålla på och tvätta denhär tiden på dygnet :) LOVE IT. (Ironin flödar...)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0