Jag skrattar idag, kanske gråter jag sen...

Publicerat: 2011-07-09 Kl: 01:10:00 | I kategori: Min vardag


Shit, vilken kämpig dag detta har varit för mig. Fruktansvärt tung! Men man överlever alltid och det är väl tur det.

Idag har jag och Haylee varit på Malandsbadet med Zofie :) Jättemysigt! Hur sjukt äckligt varmt som helst, så man blev ju helt kladdig på kroppen. Kvavt liksom. Uäe. Men inte grät vi för det inte. Jag pillade med Zoffans iPhone som vanligt, hihi det är så roligt ;-) Så får hon passa ungen! HAHA. Ne jag skoja bara..

Sedan har Haylees pappa varit här och hälsat på henne för att hon saknade honom så mycket. Så då blev hon lycklig i sitt lilla känsloliv min prinsessa. Man kan inte gå en vecka utan henne, det funkar liksom inte. Jag inser det. Man kan inte låta henne sakna en en hel vecka bara för att det inte är "min" eller "Dannes" vecka att ha henne. Man kan inte försvinna från henne bara därför, hon är ju så liten och förstår ju inte. Älsklingen...

Annars då? Har legat i sängen sedan kl 21.00 och tokbråkat med Haylee för hon tvärvägrade att sova och bara vred och vände på sig och ställde sig upp och satte sig upp och la sig ner och vred sig hit och dit. Jag höll på att bli tokig, på riktigt. I 4 tmmar har jag nu legat i denna säng och försökt få denna lilla människa med den stora envisheten att somna. Icke. DET KOMMER ICKE ATT HÄNDA, MAMMA! Sa hon till mig. Men jag ger mig inte, och nu sover hon... Vet inte vad det var som fick henne så pigg? Hon har bara sovit i 45 minuter på hela dagen också, och hon vaknade tidigt imorse med.

Idag har jag haft en filosofi-dag. Jag har tänkt så hjärnan höll på att hoppa ur led. Och inte är jag så mycket klokare för det. Vissa saker har jag kommit till insikt med och accepterat. Men hjärtat då? Det är ju hjärtat som styr, när det väl kommer till kritan... Åh, kärlek är så jävla komplicerat!

Nu ska jag röja undan lite här hemma, vilket jag ju hade tänkt att göra kl 21.30 men det vart ju inget med det inte. Och jag vägrar vakna till en massa stökerier. Haylee har rivit ut hela kastrullskåpet och lagt alla kastruller, bestick och såna grejer på köksgolvet. Fint de vettni :) Inredarn själv..

Imorgon kommer min mamma hit och ska sova med oss. Det ska bli hur mysigt som helst. Tror att jag och Zofie skulle umgås på kvällen också om jag inte har förstått helt åt skogen. Jag är så glad över att vi har börjat umgås igen! Det behövde jag verkligen, känner jag.

Nej, nu har jag inte tid längre. Hur skönt det än var att få slappna av litegrann...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0