Helg nu!

Publicerat: 2011-01-14 Kl: 23:24:12 | I kategori: Min vardag


Hej bloggers! 

Nu är det helg igen. Eftersom jag är mammaledig så känns det inte som att det spelar så stor roll egentligen om det är helg eller inte. Egentligen så gillar jag vardagarna mer. Då är allt öppet och det är bra program på tv. 

Idag har vi haft en rolig dag med härligt sällskap och Haylee har fått busa med sin bästa kompis :-) Det gillar vi båda två. Vi kom hem vid 19 tiden ungefär, och då skyndade jag mig att dammsuga varje kvadratmeter av lägenheten. Hann dock inte skura, så det ska jag göra innan jag lägger mig, det går ju fort. Så det är fint här imorgon när man kliver upp... Jag klarar inte av att vakna om det är stökigt på golvet, dvs med en massa leksaker o sånt, eller om det finns disk som måste diskas. Sedan känns det inte lönt att städa på dagen heller, för Haylee drar ju bara fram allting hela tiden.. Mitt bustroll. 

Känner att jag inte har någonting att skriva om, men igår när jag skulle lägga mig så kom jag på en skit bra idé att ta upp i bloggen... Men vad var det då? Jag lägger aldrig saker på minnet. Kommer aldrig ihåg saker och ting, om dom inte är tillräckligt intressanta. Tror det var någonting om amning eller nåt. Nåt om barn iaf, som jag hade läst någonting om någonstans på internet. Om jag kommer på vad det var, så lovar jag att ta upp det! 

Nu ska jag snart gå och lägga mig bredvid min babygirl, jag är så trött. Idag sov inte Haylee på hela dagen. Inte en enda gång. Jag försökte få henne att somna vid 13 tiden då hon var supertrött. Men icke sa nicke. Vi skulle ut lite senare tänkte jag, så då skulle hon somna i vagnen. Ptsss, inte skulle hon sova då eller. Sedan kom vi till min vän, då gick det ju inte heller att sova för då skulle det lekas. Så nu ikväll var hon väldigt trött, men det är bara bra det. Hon sover i princip bara en gång per dag nu, och aldrig efter kl 16, även om hon gärna vill det. Hon börjar säcka ihop vid 16-17 tiden, men man kan ju inte gå och lägga sig för natten då. Så då får vi hålla henne vaken tills 18 tiden ungefär, då hon äter gröt och frukt, badar, borstar tänderna, läser en saga eller myser i soffan. Sedan får hon välling om hon vill ha det, mest för mysets skull skulle jag tro :) Det beror lite på hur bra hon har ätit under dagen. Och så verkar det som hon har slutat äta på natten. Inte varje natt, men många nätter vaknar hon inte alls och vill ha välling.. :) Duktig tjej! Men jag vill inte tvinga henne till att sluta, det stör inte oss. Hon somnar om innan hon har druckit upp sista klunken ändå. 

Nu ska jag fixa lite här och kika runt på Internet, sedan gå och lägga mig med min man och mitt barn :-) 
Trevlig helg på er! Och börja kommentera, för tusan. Det är sååå tråkigt att logga in på bloggen och man inte får någon som helst respons på sina inlägg...


Vad skulle ni vilja att jag skrev mer/mindre om? Undrar ni någonting om mig eller min familj? Vad vill ni veta? Ställ era frågor så lovar jag att svara :-) 





Kommentarer
Postat av: MiraMaria

Jag undrar lite hur du känner runt det här med din mamma... skriv om det. Om du VILL!

2011-01-15 @ 00:03:35

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0