Long time no see

Publicerat: 2011-04-02 Kl: 22:28:27 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen. 

Nu var det ett par dagar sedan jag skrev. Det beror på att jag inte sitter så mycket vid datorn längre, helt enkelt för att jag inte hinner. Jag pluggar på dagarna, och när jag är hemma vill jag vara med min bebi så mycket som jag bara kan. Sedan pluggar jag på kvällen och är dödstrött under hela dagen. Detta, att gå från att vara mammaledig till att starta dagen kl 06 och vara ute ur lägenheten kl 7 om man ska hinna till skolan i tid, är sjukt jobbigt att vänja sig vid. Hela dagarna sitter jag och gäspar och skulle kunna somna när som helst, var som helst om jag tillät mig själv. Åh, jag hoppas att jag vänjer mig snart. 

Imorgon ska vi på födelsedagsfika för Thelisen fisen som har fyllt 1 år. Hon och Jasmine fyller år på samma dag, exakt ett år emellan. Dom är födda på nästan samma tid på dygnet också, skiljer typ 1 timme eller något. Häftigt tycker jag dååå. Så dit ska vi imorgon och kalasa, Haylee blir så lycklig när hon får mumsa i sig gosaker. Men jag hoppas att hon kommr vara på bra humör och inte vara trött, ska försöka lägga sovpassen så att hon är pigg vid 15 tiden. När vi var på Jasmines kalas så höll hon precis på att somna i vagnen när vi kom fram, hon var alltså supertrött. Så då började hon grina så fort någon pratade med henne eller så fort jag lämnade hennes synfält för 1 sekund. Haha, lillhjärtat mammas.. Hon blir lite rädd ibland, men oftast går det bra. Om man inte är så på henne och låter henne vara ifred, kanske bara heja på henne och sedan hålla lite avstånd tills hon har vant sig vid omgivningen och fått checka vilka som är där osv. 

På måndag är det skola som gäller, 8-15 tror jag?? Sedan ska jag gå med Sandra på stan och köpa ett par galonbyxor till Haylee. Hon har redan en jacka i storlek 80, och ett set i storlek 90 som är jättefint, alltså både galonjacka och byxa. Men till jackan i storlek 80 finns inga byxor... Och hon har ju så korta ben, så jag ska köpa ett par i storlek 74/80 som jag har spanat in. Sedan när hon växt ur dem så får hon ha dom i 90 och vika upp dom lite kanske, det gör ju inget om dom är lite stora heller, bara hon kan gå i dom utan att snubbla så. Och så ska jag även handla galonvantar och lite grejer som hon behöver till dagis.. Hon börjar nästa vecka, alltså inte nu vecka 14 utan veckan efter. Så då kommer jag att missa all undervisning i skolan, men jag kom precis på att jag har ett seminarium som jag måste gå på då... Så då kanske Danne får vara med på inskolningen själv i ett par timmar. Vi ska ju göra det tillsammans såklart, men att vara någon timme själv här o där spelar ju ingen roll :)


På tisdag är jag ledig, woho vad skönt... Men jag lär ju ändå åka till skolan och sätta mig o plugga. Eftersom jag ska vara ledig vecka 15 så måste jag plugga stenhårt så att jag har alla inlämningsuppgifter klara, så att jag inte missar massa under den veckan och har ännu mer att göra. När jag ska plugga hemma så blir jag distraherad. Om Haylee sover för kvällen är det lite lättare, men annars sitter man och stressar för man vill bli klar innan hon vaknar, eller så vill man städa istället eller se det där bra programmet på TV. Så därför åker jag oftast till skolan o sätter mig och pluggar, även fast jag inte har lektion. Då går det undan och saker blir gjorda.

Nu ska jag lägga mig och sova, är så himmelens trött.

Sov gott :)


Kommentarer
Postat av: Morfar

Hej jag heter Haylee & är världens sötaste barn!!! åsså har jag ett gulligt barnbandage!

2011-04-03 @ 14:21:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0