Tvätt lördag

Publicerat: 2010-09-11 Kl: 22:37:17 | I kategori: Bilder


Sånt spännande liv har jag, så jag har tvättstugan en lördagskväll ;) Det ni! Haha.. Nej men det är skönt att tvätta, jag tycker om det.

Idag har det varit en väldigt ointressant dag. Vaknade av att busungen min började peta mig i ögat, förmodligen för att väcka mig. Så jag vaknade och låg och hade morgonmys i sängen med henne ett tag, vi pratade och lekte och tittade på tv som vi gör varje morgon :) Jag var så trött så jag ville bara sova igen, men det går ju inte med en pigg baby som vill leka leka leka! Så det är bara att upp och hoppa.

Åkte ner på stan och handlade en sväng, och åkte hem igen. Behövde komma ut en stund, så vi tog en promenad sen när vi kom tillbaka hem.. :) det var ganska skönt väder idag, liite kallt i luften men det är uppfriskande det med!

Idag har lillan varit livrädd för att jag ska försvinna.. (separations ångest) Så fort jag har lämnat rummet så tokgrinar hon, haha. Stackarn. Men jag måste ju gå ut ur rummet ibland, kanske för att hämta någonting eller gå på toaletten en snabbis. Till och med när jag skulle gå till tvättstugan, då hon satt och lekte med Danne, så blev hon ledsen. Men det gick ju över fort när pappa fanns till hands och lekte :) det älskar hon! Så fort hon ser sin pappa så blir hon helt till sig och ska bara busa. Så det är lite svårt när han ska lägga henne osv, hon vill bara leka med han, haha.. Så det är oftast jag som får göra det! Han har lite svårt att stå emot hennes hundögon ;) Och det förstår jag. Så hon associerar sin daddy med playtime. Hon får han runt sitt lillfinger på två sekunder, REDAN. Undrar hur det kommer bli i 3-4 års åldern.. :P

Haylee var väldigt trött ikväll, hon blev grinig för minsta lilla grej och till och med när jag satte ner henne i badet så blev hon ledsen. Det har aldrig hänt tidigare, förutom första gången hon badade då hon gallskrek. Hon blir tokglad när hon bara hör vattnet av kranen, då vet hon att hon ska få bada! Så så trött var hon alltså. Så jag skyndade mig att tvätta av henne, för det var verkligen nödvändigt eftersom hon hade fått äta själv precis innan, så det var kladd och klet över hela henne (för att inte tala om köket..). Sedan fort på med pyjamas och så fick hon välling och tvärdeckade. Nu sover hon så sött så, sedan ungefär kl 20 :)

Nej, nu måste jag springa till tvättstugan.

Kram


Gullsan

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0