Så rolig dag!

Publicerat: 2010-10-20 Kl: 23:19:11 | I kategori: Min vardag


Idag har det verkligen varit en perfekt dag! Såhär borde alla dagar se ut.. :) Fick ingen sovmorgon, lillan vaknade tidigt (för att vara hon) och det var bara att kliva upp. Jag la mig tidigt igår men somnade inte tidigt, kunde inte sova alls.

Låg och gosade med lillan i soffan och tittade på barnkanalen på morgonkvisten, medans hon drack sin morgonvälling. Hade hon fått den i sängen så hade jag somnat om.. Haha!

Vid 13 tiden så åkte vi till Himlabadet! Det blev lite sent men det får man ta ibland. Lillan behövde få sova innan vi åkte, annars skulle hon inte ha orkat. För som hon badade! Hon var helt extas, hon verkligen älskade det. Hon plaskade på som en tok och ville simma hela tiden. Så jag drog runt henne i poolen och hon simmade nästan! Haha. Och några dykningar blev det med.. Hihi :) När jag dök ner under vattnet och höll i henne (hade henne givetvis ovanför ytan) och så hoppade jag upp och sa "BU" så doooog hon av skratt. Hahah, det var roligt det. Men jag fick ont i ögonen av kloret. Hur som helst så var det myyycket roligare denna gång än sist vi var där i juni, då var hon så liten och uppskattade det inte på samma sätt som nu.

Apropå Himlabadet.
Det går ju nästan inte att bada i "det vanliga" vattnet. Fy så kallt det var!! I bebisbassängen och den lilla bubbelpoolen som finns där, är det jättevarmt vatten. Samt i grottan där det är en bubbelpool, där vi spenderade mest tid för att det var roligast där tyckte Haylee. Det ekade när man pratade och det var ju väldigt skoj.. :)

Efter badet tvärdeckade hon, helt slut! Men det förstår jag.. Hon har ätit jätteduktigt idag. Måste skriva upp för att komma ihåg och titta tillbaka:

Frukost - Välling 220 ml.
Mellis (innan lunchen) - Gröt och vatten att dricka.
Lunch - En burk Lasagne, vatten att dricka och en babysmörgås till.
Mellis på badet - En yoghurt, vatten att dricka och lite piggelin.
Middag - En stor portion spaghetti och köttfärssås, vatten att dricka. Smörgåsrån efteråt.
Kvällsfika - Fruktgröt från 8 månader, persikapuré och vatten att dricka
Nattmål (kommer vid ca 02-03) - 220 ml välling

Är det för mycket eller för lite? Vad äter era barn som är 9-10 månader? Jag tycker att det där ser lite ut.. Eller kanske är det mycket? Ibland äter hon inte ens så mycket som hon har gjort idag.. Jag vet inte, har ju ingenting att jämföra med. Men antar att så länge hon är glad och nöjd så är hon mätt. Sen äter ju alla barn olika mycket såklart, men det skulle vara kul om ni mamas kunde lämna en kommentar om vad era barn äter och hur mycket :)

Nu ska jag hoppa in i duschen, glömde att ta med mig både shampoo, balsam och en BH idag till badet! Kul, haha. Hade bytt om till bikini hemma redan, men trosor glömde jag inte. Skumt. Så då fick jag gå runt utan tills vi kom till Sandra, där jag fick låna en av henne :P hah!

Godnatt!

(Glömde att ta med mig kameran till badet idag.. Tråkigt! Hade velat ta bilder, vore roligt att ha på bild)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0