Kallt

Publicerat: 2010-10-03 Kl: 23:26:07 | I kategori: Bilder


Det börjar verkligen bli kallt ute nu... Så vi kör mest på overall till Haylee när vi är ute :-) Synd, när Hello kitty jackorna som hon har är såå fina. Men dom kan man använda när det inte är så svinkallt ute! Hon ska inte frysa min lilla dam. Oftast har hon för mycket kläder på sig, så jag får ta av henne. Men hellre för mycket än för lite, anser jag. Har man för lite kan man inte göra något åt saken om hon fryser, men har hon för mycket och svettas så är det bara att ta av ett plagg.. Enkelt! Haha vet inte varför jag skrev det.

Idag har vi inte gjort särskilt mycket.
Jag har sagt hela morgonen och dagen "åh haylee snart ska vi storstäda!" men det blev aldrig gjort då. Så kom Haylees farmor vid 16 tiden med gardiner till köket och vardagsrummet, som hon har sytt själv... Hur fina som helst. Panelgardiner till vardagsrummet, men jag måste köpa sånadär hängare som man hänger på gardinstången... Mormor sa att det fanns till bra pris på barnens hus! Så ska dit och kolla nåt i veckan nu tänkte jag.

Var bort till min mormor en sväng också..
Ville inte bara sitta inne hela dagen. Vi glömde lite saker när vi var där igår, så vi åkte dit och hälsade på. Men när vi kom så stod hon och duschade för hon hade precis färgat håret, så vi fick sitta i trappen i typ 10 minuter innan hon öppnade.. Hahah!

Idag åt lillan Lasange :) Halva burken!
Det tar sig. Men efter en stund blev hon sur och började spotta ut och grina. Haha, så då gav vi upp. Men hon var inte så jättehungrig heller tror jag.. Får tajma bättre tomorrow!

Imorgon måste jag ringa hyresvärden..
Jag har ju inte fått någon tvättstugenyckel ännu!!! Fattar ni det eller? Och jag flyttade in den 16e... Vi har så sinnessjukt mycket tvätt så att det kommer ta en hel dag att tvätta allting. Hatar att ha mycket tvätt. Jag tvättar ju ofta i vanliga fall. Jag har redan ringt om det, och dom sa att fastighetsskötaren skulle fixa en cylinder till bokningstavlan, och sedan släppa ner nyckeln i min brevlåda. Men ingen nyckel har släppts ner än. Skit!

Nej, nu babblar jag för mycket.
Ska gå och lägga mig bredvid min underbara fina dotter och läsa min nya bok! Carolina Gynnings fortsättning på Ego Girl, - Ego Woman. Den verkar bra, Ego Girl var iallafall super tyckte jag.. Men det var ett tag sen jag läste den.

Godnatt kära ni.

Du är den vackraste som finns. Vi älskar dig lilla dotter!

Din busunge, som inte längre vill sitta still en sekund :)




Kommentarer
Postat av: L

tack :-)

2010-10-04 @ 02:17:57
URL: http://lillrauta.blogg.se/
Postat av: jennifer

LUGN EMMA! :P Jag tumlade bara såna saker som fleece overall, fleece set(byxa, jacka), filtar och sånt! :P Kom på att ''damn, det krymper lätt. bäst att låta bli.'' Och jag som är riktigt dålig på tvätt och torktumling ändå. haha! Men nu är det underbart när jag fått en tvättmaskin av min älskade man. :D Det är en heeeelt underbar investering, tro mig! :D



Kram!

2010-10-04 @ 10:19:36
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/
Postat av: elin

Japp, vi har flyttat ner dit :) Är hemma och tömmer de sista nu! Vill inte gå ut med det i bloggen förän allt är tömt på grund av Caspers pappa och hans nya tjej :)

2010-10-04 @ 16:07:08
URL: http://epmn.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0