Trött flicka har jag ;)

Publicerat: 2010-03-10 Kl: 19:38:38 | I kategori: Bilder


Hej!

Idag har jag och Haylee inte gjort speciellt mycket. Vi har mest legat i sängen och gosat. Självklart har vi busat och lekt också, hon är så rolig nu förtiden alltså. Imorgon blir hon TVÅ MÅNADER GAMMAL. Kan ni förstå det? Jag förstår inte att tiden går så sjukt fort. Herregud. Oj, nu spydde hon en flod. Två floder. Så, nu är det upptorkat. Hon spyr ofta detta lilla flickebarn. 

Babygymmet som jag köpte blev en hit kan jag säga iallafall. Hon älskar att ligga där och titta på sina nya kompisar, prata med dom och sparka med benen och vifta med armarna. Hon kan ligga där i flera timmar i sträck och bara titta på figurerna där, haha. Ska hänga dit vagnleksaken också tror jag... Den har så bra färger! Hennes favorit i babygymmet är en gul/svart geting som låter.

På fredag ska vi träffa mommi, roligt. Vi har pratat med henne i telefonen idag och hon blir så glad över att höra sitt barnbarn prata ;-) Sedan kommer farmor hem i helgen också.

Nu ska jag gå upp och duscha, sedan ska jag dammsuga för det behövs verkligen.



Kommentarer
Postat av: bumsi

hon är så fin så jag blir arrrrgggh! sötnos jävel! jag vill träffa haleybaby något. :) tack för kommentaren, bumsi-hjärtat! pussss

2010-03-11 @ 16:56:44
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0