Fattar inte!

Publicerat: 2010-07-31 Kl: 00:43:26 | I kategori: Bilder


Vi har ju Google Chrome som webbläsare. Men jag fattar inte varför all text blir sammanhängande när jag uppdaterar bloggen!! Jag skriver ju som vanligt och gör radbrytningar o så, men så fort jag trycker på publicera så åker all text ihop. Det är sjukt stöööörande! Är det nån som kan hjälpa mig att fixa så att det inte blir så? I-landsproblem men det är jävligt jobbigt, iallafall för er läsare. Sedan ser det ju inte fint ut heller och det vill man ju att det ska göra såklart.

Idag har vi hängt med Evelina, Thelise & William hela dagen :) Jättemysigt har vi haft! Först gick vi en sväng på stan, köpte lite nya saker till lillan.. En mörklila body med tillhörande byxor, ett par solglasögon (som hon bara tar av sig hela tiden), en nostalgi-body fast i storlek 68 så hon kan växa i den! (Måste börja tänka att hon kan växa i saker, och inte bara köpa allt i storleken hon har nu, dvs 62, för då kan hon bara ha dom ett kort tag.) Hon hade en likadan i storlek 50 när hon var pytti pytti... Mammas lilltjej! Var bara tvungen att köpa den, och så var den på rea. På Lindex har dom ta två betala för en på ALLA reavaror! Skit bra. Så när jag köpte den där bodyn för 39:- så sa hon i kassan att jag fick gå och välja ett till plagg som det var rea på, så bjuder dom på det billigaste. Som hittat! Var ju lite stressad så jag kunde inte leta ordentligt, men det blev iallafall ett par strumpbyxor i storlek 62/68 som var ALLDELES för stora :( Min lilla knubbis är ju så kort. På alla hennes strumpebyxor så är det storlek 56 och dom sitter perfekt. Men det är väl bra att ha och växa i, för det går ju fort!

Efter stan så åkte vi allesammans hem till Perssons recidence och åt middag. Thelise och Haylee satt och snackade lite och tittade på varandra och skrattade. Haylee åt gröt medans Ewe lagade mat och Thelise satt i babysittern. Sedan fick min lillan äta smörgåsrån medans vi andra åt middag, och det blev fasiken rån över hela köket.. Haha, smul rån!

Alltså! Jag måste bara få skriva en sak som jag har stört mig på ända sedan jag åkte buss hem från Ewe. Jag ställde vagnen där man alltid ställer vagnen, vände den bak och fram så att jag kunde "låsa fast" den i handtaget med det dära säkerhetssnöret som finns där så att den inte skulle välta när busschauffören körde som en biltjuv. Så satt jag längst in mot fönstret så att jag skulle kunna se Haylee som låg och sov, eftersom vagnen var vänd åt fel håll så att säga. Då kom det först en svart man och satte sig på sätet som är på andra sidan mitt emot där jag satt. Sedan kom det en svart kvinna och först skulle hon ställa sina resväskor bredvid min vagn, och hon slog säkert in dom där jävla väskorna i vagnen 10 gånger så att hela vagnen skakade! Sedan satte hon sig bredvid mig, så att jag liksom satt instängd där. Istället för att sätta sig bredvid sin kille/kompis. Okej tänkte jag, Haylee sover ju ändå och jag sitter ju bäst här inne vid fönstret så att jag kan se henne. Men då stod bussen stilla för länge så hon vaknade till. Men kvinnan tänkte inte ens tanken på att flytta sig, och jag orkade inte tränga mig förbi henne och sedan tränga mig tillbaka. Så jag fick sträcka mig över det där glasräcket som är framför sätena, hänga liksom ner över vagnen och försöka få lillan att somna om. Vilket var rätt svårt. Så sa jag till kvinnan - ursäkta, får jag komma förbi. Så sa hon "mmmMMmmhh.." på ett sånt där smackigt sätt så jag blev irriterad. Så stod jag bredvid vagnen och hennes väskor ramlade på mig, men hon gjorde inte ens en ansats till att kanske komma och ställa väskorna annorlunda eftersom dom hela tiden ramlade. Iallafall. Då satt hon sig på sätet bakom där vi satt, vilket var ledigt, medans jag var nere vid vagnen och tröstade Haylee. När hon hade somnat om lite lätt så gick jag tillbaka och satte mig för chauffören började köra som en galning så jag höll på att ramla. Då kommer fittan och sätter sig bredvid mig igen! Vad fan. Kunde hon inte ha suttit kvar där hon satt, var hon bara tvungen att sitta bredvid mig, fast hon märkte att jag kanske behövde ha den där platsen fri så att jag kunde kliva upp och ner. Jag kunde ju inte sitta på sätet som är bredvid vagnen heller eftersom hon hade sina äckliga resväskor där. Och när dom skulle kliva av (efter 100 år) så slog hon in väskorna i vagnen igen. FAN VAD IRRITERAD JAG BLIR PÅ SÅNA DÄR MÄNNISKOR! Hon förstörde hela min kväll. Jävla arroganta kärringjävel. Hoppas du gör illa dig eller något annat jobbigt. Pain-in-the-ass!

Nu ska jag sova bredvid min lilla söta dotter som ligger här och lyser med sin skönhet :) Undrar om man kan vara vackrare än henne? Tror icke det. Godnatt.


Gosen i sin nya hoppis! Den ser röd ut på bilden, men den är rosa.


Jag hängde upp en leksak framför henne så att hon skulle bli lite
exalterad och glad och försöka ta den, då började hon hoppa! Hihi


Arg tjej. Kolla in toffsen, hahah såå söt är hon i den :)


Haylee, Evelina & Thelise :-) Love you!



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0