Är jag en dålig mamma?

Publicerat: 2010-07-06 Kl: 01:21:05 | I kategori: Min vardag


Amanda Widell (Alex Schulmans tjej) har skrivit en jättebra krönika som jag läste nyss. Jag kan inte annat än hålla med henne. Den handlar om föräldrar som ska påpeka allt som man gör fel. Sjåpiga föräldrar som tror att världen ska gå under för småsaker. Jag hatar såna människor! Jag själv är ingen sån mamma. Det tror jag inte att de flesta "unga" föräldrar är. Det är mest (som jag har mött) medelåldersmammor som ska hålla på så. Jag är mer så att "äh, det är ingen fara" när det gäller min egen dotter. Nu kanske det låter som att jag inte bryr mig och missköter henne, men så är ju INTE fallet.

Ett exempel, idag igår och alla dagar då det har varit stekande hett ute, så har Haylee bara haft en body på sig. Kortärmad oftast. Inte heller har hon haft mössa, hatt eller keps då hon har legat i vagnen. (Huvudet är ändå inte i solen) Det betyder alltså att hon inte är täckt av skyddande kläder mot solen och UV-strålning. Självklart är hon ju i skuggan så mycket som det går, men solen lyser ju in i vagnen då och då och vad ska man göra åt det? Inte har hon bränt sig heller. Jag bär på henne när vi är på badet, hon är i solen lite då och då utan att ta skada av det. Ska stackarn behöva ha en massa kläder på sig när man svettas om man till och med är naken? Nej, aldrig. Sedan att det finns andra som resonerar annorlunda, det är deras ensak.

Hur som helst. Läs krönikan här.

Kommentarer
Postat av: evelina

japp det är bara att inse, du är en bad mama

2010-07-06 @ 11:39:39
URL: http://evelinapersson.blogg.se/
Postat av: Ebbasmamma

Jag kan ju säga att jag gör precis som du.

Ebba har varken mössa/keps/hatt på sig när hon sover.

Hon ligger ju ändå i vagnen och vagnen står sjålvklart i skuggan om de finns någon.

Sen har hon också bara en kortärmad body på sig om de är varmt. Man kan ju inte låta dom ha massa kläder på sig då svettas dom ju ihjäl!!!

Visst hon har fått färg på sig, men hon verkar då inte ta någon skada av de. Hon har inte bränt sig!!

Man vet nog bäst själv hur man ska klä dom små i värmen, och i övrigt också!!

2010-07-06 @ 19:56:54
URL: http://norbergcaroline.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0