Sjuk dygnsrytm

Publicerat: 2010-02-05 Kl: 06:08:55 | I kategori: Min vardag


Min dygnsrytm är helt sjuk i huvudet. Men jag har läst och hört att det snart kommer att bli bättre! Men lillan sover när hon är trött, man kan inte göra så mycket åt det. Jag kan inte tvinga henne att sova om hon inte vill. Så man får passa på att somna när hon gör det! Så idag sov jag hela kvällen ända tills klockan 00:30. Hur jävla skönt som helst :) Men jag var ju vaken hela morgonen och dagen. Precis som nu. Denna tid kliver jag alltid upp, om inte tidigare. Oftast vaknar Haylee runt 04:00 och äter, sedan ligger vi och gosar i nån timme tills jag inser att hon inte tänker somna om, så då kliver vi upp och är uppe i bra många timmar innan hon väljer att slå igen sina små ögon.

Igår var vi iallafall på BVC. Vi hade tid klockan 10, men vi kom någon minut sent pga snöstormen som gjorde att alla bilar körde så sjukt sakta! Men det gjorde ingenting. Så gick jag och Haylee och satte oss i väntrummet, så kom det en sköterska och ropade någonting. Jag hörde inte riktigt vad hon sa så jag reagerade inte, men hon tittade extra mycket på mig och liksom "sökte" min blick. Sedan efter 10 minuter så gick jag runt och tittade efter någon som jag tänkte fråga, då träffade jag samma sköterska igen och så frågade hon "Haylee?" och då sa jag - "jahaaa! ja men då var det det du sa, jag hörde inte riktigt det var därför jag inte kom" hahaha. Pinsamt men vad fan :)

Allting var jättebra med min lilla flicka iallafall. Hon har blivit såå stor och en liten tjockis, hihi. Hon har gått upp näsan ett kilo på lite mer än 2 veckor, och så har hon blivit 3,5 cm längre. Så nu väger hon 3.340 kg och är 49,5 cm lång :) Mammas stortjej! Jag kan inte fatta att de flesta bebisar är större än vad hon är nu, när dom föds.. Jag som tycker att hon är jättestor nu! Hehe. Men hon var ju pytte när hon föddes också. När hon föddes så vägde hon 2.780 och var 46 lång. När vi åkte hem från BB den 14 januari så vägde hon 2.500.

Vi fick iallafall en massa information och jag frågade henne om ersättningen och berättade att Haylee var trög i magen. Då tipsade hon om Semper Bifidus som finns att köpa bara på Apotek, att jag skulle köpa det och ge en gång om dagen. Det är vanlig Baby Semp fast med någon sockerart i som är lösande. Svindyrt var det iallafall, och hur lite som helst i en förpackning! Tur att man inte ska ge så ofta.. Sedan fick hon ett recept på jag minns inte vad det hette, medicin mot torsken iallafall. 400 spänn gick det på.. Denhär veckan har jag lagt ut över 1000 kronor på saker som ska hjälpa henne mot diverse problem, som förkylning, magknip, trög mage osv. Men det är det värt såklart, för min lilltjej måste må bra. Det kostar att ha bebis :-)

Nu är det dags för mat och AD-droppar.


Kommentarer
Postat av: Monica

Hej! Vad fint du skriver om din lilla tjej :) På tal om vikten, Eveline vägde 4080 och var 52 lång när hon föddes, och Lucas vägde 4078 och var 53 lång ;)

2010-02-05 @ 09:33:17
Postat av: madde

Semper Bifidus är superBRA! har det till ella ibland! har alltid sån hemma! men nu är hennes mage bra så de behövs aldrig numera!



och JA! dygnsrytmen kommer bli bättre! men det tar nån månader! men håll ut! Numera sover ella 21-09 utan mat! det har hon gjort nån månad!

ojoj 1kg på lite mer än 2 veckor är mkt..!:D ella bruka gå upp 1kg/Månad! MEN de är ju jättebra!!! hellre att dom går upp mkt än lite!:)

sen när hon blir större kan du ge katrinplommonpure(Lösande för mage) super! och messmör..dunderkurer! :)



2010-02-05 @ 11:12:34
URL: http://madeleinesophie.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0