Jobbigt

Publicerat: 2010-02-14 Kl: 19:24:14 | I kategori: Haylee 0-3 månader


Gud vad jag HATAR att packa. Håller på för fullt nu... Danne är hos sin syster Erika och har Haylee med sig. Det gör lite ont i hjärtat när hon är ifrån mig, måste jag säga. Alla säger "passa på och njut och ta det lugnt" men vadå njut!? Jag njuter när hon är nära mig, när jag ligger och myser med henne - njuter jag. Förstår inte hur folk kan vara så bekväma i att lämna bort sina barn? Okej, nu är min dotter med sin pappa så det är ju en helt annan sak men ändå. Jag förstår det inte bara... Jag frågade Evelina om det blir lättare sen när barnen blir större, men hon sa att det blir det inte. Det kan jag verkligen tänka mig. Nej, mammas tjej får jag låsa fast i koppel tills hon fyller 40 ;-)

However. Danne beställde Bite Line förut, jag var inget sugen jag. Gillar inte deras pizzor, alldeles för tjock botten tycker jag! Blä. Men drickan var ju god iallafall.

Jag kom på att jag ska kanske börja knäppa bilder och lägga ut här på bloggen på saker som jag handlar åt Haylee? Kläder och såna saker... Alla andra gör ju så, haha. Det är ju roligt att visa också! Men just nu har hon på sig alla sina nyaste inköp, så jag kan inte visa upp dem. Får knäppa en bild på henne när hon kommer, så får jag lägga ut det senare ikväll.

Gladys kommer hem från Spanien idag! Wie, jag har längtat efter dem. De är påväg hem från Stockholm just nu, och är framme vid 20 tiden. Så det är dags för mig att sätta lite fart. Jag måste duscha och packa färdigt det sista. Det är därför jag inte följde med ner till Erika med baby och Danne :) Jag hade helt enkelt inte tid. Jag har legat och myst med dem  sängen hela dagen. Så blir det när man gillar att mysa med sin bebis och pojkvän istället för att ta tag i saker, haha. Men sånt kan alltid vänta. Det viktigaste är här och nu. Man ska ta vara på sådana stunder som gör en lycklig.

Men något som gör mig mindre lycklig är all jävla skit jag måste packa. Fan vad jag hatar att packa!!!! ÅÅÅÅH. Det var lättare att packa när jag skulle hit, men nu har jag helt plötsligt ÄNNU en IKEA kasse fullproppad med grejer? Så när jag är klar kommer jag att ha följande att ta med mig (gör det som en liten kom-ihåg-lista till mig själv också):

- Två st IKEApåsar med kläder osv
- En "strandväska" med Haylees smutskläder som jag inte hunnit tvätta än
- Min madrass, täcke och kuddar
- Haylees babysitter
- Barnvagnen
- Bilbarnstolen
- Shampoo, balsam, tandborste osv
- Förpackningar med babysemp & babysemp bifidus
- Alla Haylees "mediciner" - Mycostatin (mot torsken) med tillhörande "spruta", Sempers magdroppar, AD-droppar, diverse salvor osv.
- Två st blöjpaket
- Våtservetter
- Speldose-fisken!! (Får inte glömma)
- Alla hennes gosefiltar
- Nappflaskan, termosen, burkarna med de olika modersmjölksersättningarna
- En massa nappar
- PLATTÅNG OCH HÅRTORK! V I K T I G T.





Glad alla hjärtans dag till alla er - önskar Haylee Medina!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0