Alldeles för varmt vatten

Publicerat: 2010-08-15 Kl: 00:19:28 | I kategori: Haylee 6-8 månader


Gud vad underbart väder det har varit idag, eller hur!? Lite för kvavt kanske, men annars lovely. Snart är depp-vintern här igen, åh.. Orkar inte med vinteeeeeeeer och kyla! Kanske för att Haylee ska få åka pulka då, men inget annat. Och hennes 1-årsdag såklart :)

Idag har vi inte gjort speciellt mycket. Jag och Haylee vaknade vid 9, gosade en stund och sedan somnade vi om till 11.09. Så skönt! Då stannade vi i sängen ett bra tag innan vi gjorde något vettigt.. Haylee satt och myste med mig, det tar en stund innan hon "kommer igång" på morgonen (eller när hon har sovit överhuvudtaget). Hon är morgontrött, som sin mamma och pappa! Hahah, som William. Han är som en sengångare när han precis har vaknat, så gullig. Helt hängiga trötta ögon och säger inte mycket alls, han som annars pratar stup i ett :) Så olika barn kan vara..

Men jag märker direkt på Haylee om hon har sovit klart, eller om hon behöver somna om en stund till. Om jag går och ska ta upp henne, och hon INTE ler mot mig, då är hon fortfarande trött. Skit sur är hon då. Ingenting är roligt eller bra. Gnuggar sig i ögonen. Men om hon är utvilad så ler hon när hon vaknar pigg :)

Dannes mamma är ju hemma på besök som sagt, så henne har vi umgåtts med större delen av dagen idag! Imorgon vet jag inte vad vi ska hitta på för någonting. På måndag fyller jag 20 år :) Grattis till mig i förskott!

Nu har jag nyss tagit en lång underbar dusch, svettas redan som en dåre. Har alldeles för varmt vatten när jag duschar, och tillslut så får jag såå svårt att andas där inne, så varmt har jag. Så jag får aldrig en "uppfriskande" dusch, utan är allitd helt slut när jag kommer ut därifrån. Är ju så varmt inne här så man inte kan klara av att leva ens. Haylee är jättevarm dygnet runt. Vi har öppet överallt men det hjälper inte.

Ska sätta upp mitt blöta hår nu och lägga mig och titta på en film eller något. Danne spelar tv-spel och sitter och gungar åt höger och vänster, beroende på vilket håll gubben rör sig. Han halvligger ner på sängen mellan varven. Skit jobbigt för hela sängen rör på sig så jag nästan blir sjösjuk. NÖRD! :) Min älskade nörd.

Godnatt på er vänner.

Ligger och tar det lilla lugna på mammas mage :) Pyjamasmys


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0