Tvättstuga

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 18:29:43 | I kategori: Min vardag


Nu har jag nyss varit och bokat tvättstugan. Hade verkligen hoppats på att det skulle finnas någon tid nu ikväll kl 19, även fast jag är så sjuk så skulle jag vilja ha någonting att göra. Som inte är så jobbigt. Jag tycker att det är ganska roligt att tvätta faktiskt, iallafall när det är klart, haha. Så jag bokade en tid imorgon 13-16. Skönt med rena kläder! Så ikväll blir det till att städa ur garderoben och lägga allt i tvättkorgen. Ska tvätta varenda klädtrasa även om de inte är smutsiga. Jag vill ha allt nytvättat så att det luktar gott. Älskar det.

Nu ska jag snart ta en jobbig promenad bort till Ica. Man har ju behov även fast man är sjuk. Tyvärr. Men jag tror att en promenad kanske kan vara ganska bra för mig just nu. Ska ta på mig min vinterjacka, om jag kan ha den fortfarande, och halsduk. Så att man slipper frysa ännu mer. Jag gör aldrig mer om misstaget att bara ha på mig skinnjacka när jag har feber.

När jag kommer hem från Ica så ska jag sätta mig och titta på nya episoden av One Tree Hill. Det slutade ju sååå spännande förra gången. Minns ni att jag skrev det? Nu har det gått en vecka och jag ska äntligen få se hur det går! Wie. Om jag klarar av att ha hörlurarna i öronen utan att börja gråta av ljudet, haha.

Skriver mer senare. Har ju så tråkigt så det lär bli fler än en till uppdatering denna afton.

- Emma.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0