stadsrunda

Publicerat: 2009-09-09 Kl: 20:16:37 | I kategori: Min vardag


När jag vaknade imorse så var kissen på goshumör, så jag var tvungen att ligga kvar i sängen en stund. Får dåligt samvete annars :-P Lillälsklingen.

Hoppade iallafall in i duschen och gjorde iordning mig lite innan jag åkte ner till stan för att möta upp Sandra och Jasmine.. Gick på banken och McDonalds innan vi åkte hem till henne. Har bara legat här på soffan, mår inte så bra idag. Allt har gått åt helvete den senaste veckan. Jag är så jävla less på allt som händer runt omkring mig.

Har sett på Andra Avenyn nyss. Måste säga att jag blev riktigt besviken! Kunde dom inte ha gjort ett bättre program? Herregud..

Nej, nu ska jag strax ta bussen hem. Mår så himla dåligt så jag måste åka hem och lägga mig. Ont överallt. Måste ringa sjukhuset imorrn. Kanske jag har svininfluensan? ;-) Haha. Hatar att alla jävlar tjatar om det.. Förstår inte. Om man får det så äre väl bara så då. Sluttjatat.

Åh måste städa hemma också. Mitt rum är så litet så det blir stökigt lätt... Speciellt när man heter Emma Strandh och har som specialité att stöka till.

Ciao
- Emma


..jag vill ha dig här. nära. alltid.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0