Spännande!!!

Publicerat: 2009-09-22 Kl: 23:53:59 | I kategori: Min vardag


Nu har jag nyss sett klart på One Tree Hill. Det slutade så sjukt spännande så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. På riktigt. Åh guuuuud orkar inte vänta tills nästa vecka. GUD :-) AHHH. Blir galen!!!

Nu ska jag väl snart lägga mig och sova, och imorgon ska jag träffa Evelina och Vilma. Har lovat William att jag ska följa med och hämta honom på dagis :-) hehe, så jag ska möta Evelina på stan när hon slutar jobba. Sen ska vi hem till henne och käka middag och ta det lugnt bara. Snacka skit och busa med lilltrollet :-)

Nu har jag bara Two And a Half Men kvar att kolla på och det är ju bara 20 minuter... Vad tråkigt! Längtar tills Criminal Minds kommer ut.. Tror det är imorgon. Det sänds på TV i USA idag, så det borde komma ut imorgon på sidan jag laddar ner ifrån. Hope so! Jag älskar Criminal Minds.

Nej hurreni, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska lägga mig och vila huvudet. Men alla bloggar är så trååååkiga, fattar inte varför ingen har en rolig blogg som man kan läsa! Inte för att min är så jävla intressant men den läser jag ju inte ;-) Haha.

Sov så gott.
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0