Snabbt internet:-)

Publicerat: 2009-09-19 Kl: 01:25:07 | I kategori: Min vardag


Skönt att kunna sitta vid sin egen dator och ha snabbt internet för en gångs skull! Skit bra.. Så kan man göra saker som man inte kunnat göra annars för att det har gått för segt.

Igår så såg vi första avsnittet av One Tree Hill S07. Alltså, fan vad besviken jag blev! Jävla skit. Jag fullkomligt hatar att Lucas och Peyton är borta ur serien. What the fuck? Hela serien kretsar ju typ kring dem, så försvinner de bara. Helt sjukt. Så ska det komma en massa andra karaktärer och skapa intriger så att man ska bli intresserad.. Jag blev bara less jag. Fruktansvärt dumt drag av de som producerar serien. Fattar ingenting. Ska jag icke vara ett hängivet fan anymore? Vi får väl se. Jag fortsätter ju att titta på Andra Avenyn även fast det är skit dåligt nuförtiden. Verkligen helt talanglöst är det. Det händer inte en enda spännande grej. Man längtar inte ens tills nästa avsnitt :-S Ändå tittar man. Ja du..

Ikväll har jag inte haft speciellt mycket för mig. Var hemma en sväng förut, tog en dusch och myste med Ella hjärtat som jag saknar ihjäl mig efter! Får sån jävla ångest för att jag lämnar henne... Hon har ju sällskap men ändå. Jag vill att hon ska kunna ligga och sova med mig som hon alltid brukar göra. Hon kanske inte är trygg nu. Haha Evelina tycker att jag är så fjantig som behandlar henne som en litet barn, men hon är min lillbebis. Jag är nya Lina ;-) Haha. Men hon är mitt allt på världen!!!

Nu håller jag på att ladda ner andra avsnittet ur 90210. Såg det första förra veckan och det var fortfarande bra, men dom är ju bara inne på sin andra säsong så det kanske inte är så konstigt? Hatar säsongspremiärer, man har glömt en massa sen förra säsongen osv.. Men det är snart klart iallafall så då skall jag lägga mig och titta på det :-) Härligt. Idag får man vara vaken lite längre, det är ju lördag. Men ögonlocken börjar bli tunga så det är läggdags här snart kan jag lova.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Måste åka hem på dagen iallafall och checka läget samt gosa med kittie. Ska försöka fixa någon som kan köra mig så att jag kan ta med henne hit. Vill inte vara ifrån henne :-( Hon är så mysig ju. Hon ger mig kärlek ;-)

Nej, nu är det färdigt här så nu ska jag titta på det.

Trevlig helg!
- Emma


Här ligger min lilltjej och sover :-) puss på henne. love you




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0