Saknar min älsklingskisse!!

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 01:46:10 | I kategori: Min vardag


Hej på er allihopa.

Idag har det varit en lugn dag. Vi kunde inte riktigt somna inatt, låg bara och vred och vände på oss i flera flera timmar, sjukt jobbigt! Det kliades i hela mitt ansikte och håret var ivägen. Ni vet hur det är när allt bara känns obekvämt och man verkligen inte kan somna? Fruktansvärt.. Så idag sov vi ut iallafall, skönt var det.

Vi klev upp och satt vid varsin dator en stund, tittade på lite TV och åt god kinamat. Mumsigt :-) Har sparat lite som jag ska äta till frukost imorgon, haha. Nyttig frukost vill jag lova. Efter det gjorde jag mig iordning för att gå på 50års kalas. Det var mycket trevligt. Mycket folk och så, så vi satt och pratade. Tog det lugnt bara och drack pepsi :-)

Nu är jag hur trött som helst, sitter i sängen och läser bloggar medan jag små-tittar på House of Wax. Den är skit bra ju, längesedan jag såg den faktiskt. Chad Michael är min kärlek här i livet.

Imorgon ska jag åka hem när jag vaknar och vara lite med min kissemiss som jag saknar ihjäl mig efter!!! Buhu. Hoppas hon inte saknar mig tillbaka, haha. Får ångest när jag tänker på det... Min lillprinsessa ju.

Nej, nu ger jag upp. Ska lägga mig och titta på filmen och mysa lite. Sedan somna, förhoppningsvis.

Sov gott och ha en fortsatt trevlig helg!
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0