One Tree Hill S04 :-)

Publicerat: 2009-09-21 Kl: 22:34:27 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Idag har det varit en lugn och harmonisk, skön dag. Förutom denna sjuka smärta som plågar min rygg dygnet runt. Men förutom det så har det varit en bra dag!

Vi vaknade imorse, låg kvar i sängen och gosade en stund innan det var dags att kliva upp. Sedan har vi varit ute på en promenad, gått på ICA och köpt grönsaker till maten och så. Det var inte speciellt skönt väder ute idag kan jag säga, fan vad kallt det är. Man får ju en sån huvudvärk när det varierar så mycket med vädret. Ena dagen är det varmt, andra dagen är det kvavt, tredje dagen är det nästan minusgrader. Jag har inte något minne av att det brukar vara såhär kallt redan i september? Konstigt. Vill ha tillbaka sommaren, nuuuuu.

Denna vinter ska jag iallafall köpa en stor mysig och framför allt varm jacka, en skön halsduk, mössa och vantar :-) Jag gör alltid det misstaget på vintern, klär på mig alldeles för lite och fryser arslet av mig. Men i vinter blir det annat minsann!

Nu sitter jag och tittar på fjärde säsongen av OTH :-) Jag gillar den säsongen extra mycket just nu pga en speciell anledning... Så det är vad som underhåller mig ikväll. Danne den människan spelar ett satans spel så att jag håller på att få ett psykbryt :-( ÅÅH det låter så fruktansvärt mycket. Pang pang pang pang pang, polisbilar och skit. Hur jobbigt som helst. Sänka vägrar han, "men då hööör jag inte vad dom säger ju" hahaha.. Åh snart slår jag sönder datorn! Trust me.

Livet är lite krångligt just nu och en massa problem har jag... Ska försöka lösa dem så fort jag kan. Men det är inte så lätt när man inte har någon som kan hjälpa en. Tyvärr.

Nu ska jag återgå till One Tree Hill. Trevlig kväll.
- Emma




H/D ♥

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0