Min SMSbloggning fungerade

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 15:13:46 | I kategori: Min vardag


Ser att mitt försök till mobilt bloggande gick framgångsrikt igår. Det gillar vi.

Idag har jag inte så mycket att bjuda på. Inte ett dugg bättre känner jag mig. Vill ta en varm dusch, men det känns alldeles för svårt då jag fryser som man kan tänka sig att ekorren i Ice Age borde göra. Då kanske ni tänker att det passar ju att duscha när man fryser. Men jag håller inte med, det är nog det värsta man kan göra.
Jag minns när jag gick i skolan, 8an och 9an och så. Varje morgon klev jag upp kl 7 och duschade. Jag hade tvätta håret mani när jag var yngre. Jag tvättade håret oftast 2 gånger om dagen. Ha ha. Vad sjukt egentligen. Men jag klarade inte av fettigt hår. Det gör jag visserligen inte nu heller, men jag hanterar det bättre ;-) Haha. Jag har lärt mig att acceptera att man inte SKA tvätta håret varenda vareviga dag. Men det är min kära mami som har lärt mig att man ska duscha och tvätta håret varje dag. Eller lärt mig, hon gör det, så jag tog väl bara efter där antar jag.

Febern är fortsatt låg, på natten är den hög som satan. Jag ska ta och ringa Folktandvården nu innan 16 och avboka min tid som jag har imorgon kl 11.30. Jag har ett annat läkarbesök jag måste ta hand om kl 11. Och vem som helst förstår ju att jag inte hinner till Kvissle på 30 minuter. Jag är ju inte stålmannen, hur gärna jag än skulle vilja vara det.

Min love sover och sover. Vi sover i omgångar, så att säga. Det blir så varmt annars, så jag tror att det är anledningen.

Nu ska jag ladda ner nyaste 90210. Ha en bra dag och njut av livet :-) Det gör inte jag.
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0