Mår inte så bra

Publicerat: 2009-09-24 Kl: 23:53:04 | I kategori: Min vardag


Jag har känt mig ganska hängig och slö idag. Jag vet inte varför. Hur jobbigt som helst. Har ont i hela huvudet, ont i tänderna och bakom ögonen. Kanske håller på att bli förkyld? Det är ju så satans kallt ute hela tiden så att man fryser ju för fan ihjäl så fort man stoppar huvudet utanför dörren. Jag vill inte ha vinter! Jag vill ha juli hela året... Så fort jag får råd ska jag definitivt flytta utomlands. Till varmare breddgrader! Skönt det vore, eller hur?

Vad har jag gjort idag då? Ingenting vettigt överhuvudtaget. Varit två vändor på ICA. En gång imorse för att handla lite saker som vi behövde till frukosten, sedan en gång till med Amanda för att hon skulle köpa lite gotta som hon och Christer skulle ha till Idol :-) Men det är bra med promenader. Skulle dock bli lite fler av dem ifall det inte var så himla kallt ute jämt. Samtidigt känns det lite för tidigt att börja ha på sig vinterjacka nu? Vad tycker ni?

 
Sedan har jag bara varit hemma här hela dagen. Inte gjort någonting alls. Bara tagit det lugnt, i och med att jag inte mår så bra. Jag hoppas att det blir bättre tills imorgon. Har planerat att jag ska kliva upp tidigt och åka hem till Bredsand och gosa med Ella hjärtat :-) Hoppas inte att mamma har ätit upp alla mina drömmar! Kakor alltså. Jag älskar drömmar, det måste vara de godaste kakorna på denna jord...

Lina tipsade mig om en sida igår, där man kan se alla serier och så från USA. Som Sveriges webb-tv ungefär. Hur bra som helst! Jag har ju skrivit många gånger om att jag älskar Kyle XY. Bland annat för att den serien gör mig lugn på något sätt, jag vet inte varför eller hur, det bara är så. Jag och Danne tittade alltid på det förra året. Så har jag hört att det aldrig skulle bli någon tredje säsong så jag har lixom inte kollat upp det något mer. Men då såg jag på denhär sidan att det finns visst en tredje säsong! Gissa hur glad jag blev, haha. Hur bra som heeeelst. Så nu ska jag lägga mig och titta lite på det. Måste dock hitta någonting att lägga under datorn för det börjar lukta bränt här... Den har stått på sängen för länge. Stackars liten.

Sov gott.
- Emma


Kommentarer
Postat av: amanda

haha vadå till idol ;) vi skulle ju inte se det :D haha

2009-09-25 @ 19:45:28
URL: http://amandabergklint.bloggagratis.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0