Jävla jobbig kväll alltså

Publicerat: 2009-09-27 Kl: 02:25:41 | I kategori: Min vardag


Jag skrev ju förut att det hade varit en bra dag, men att man inte kunde förutspå framtiden. Så sant. Kvällen har varit s-k-i-t rent ut sagt! Fy fan vilken jobbig kväll... Det var iallafall skönt att vara hemma en stund med mami och så :-) Och lilla Ella!

Sebastian kom hem till mig förut och gjorde mig sällskap. Mamma hade sån huvudvärk så han hade med sig Ipren till henne också, det var ju bra. Var på pizzerian med mami och käkade förut, mycket gott. Det var ett tag sedan jag åt pizza faktiskt. Är inte så förtjust i det nuförtiden. Men idag var det mums!

Så jag och Sebbe satt och pratade bara om allt mellan himmel och jord, satt vid datorn lite, gosade med Ella. Sedan tog vi bussen till stan kl 23. Det var så helvetet började. Hör och häpna:

Eftersom jag bor i Bredsand så är det Njurundabussen som går där ute. På helgerna så går bussarna bara 1 gång i timmen, alltså är det bara EN enda buss som är i omlopp hela tiden. Så står det att bussen ska gå utanför mig kl 22.58, då hinner man nätt och jämnt in till Navet innan sista bussen går. Men Njurundabussarna är ALLTID sena. Så då kom bussen kl 23.05 ungefär. Jag var så jävla förbannad. Frågade busschauffören hur han hade tänkt att man skulle hinna med sista bussen från navet? Det visste han inte, såklart. Och det gjorde jag inte heller. Fy fan vad irriterad jag blev. På detta så hade jag en tung jävla dator att bära, en handväska proppfull med saker, och en 1,5 liters cola i en påse. Vad trevligt. Då skulle jag alltså promenera till Granloholm från Navet, mitt i natten på en lördag. I mitt tillstånd. Underbart!!! Jag är inte alls slut nu. Nej då. Ingen fara. Jag har så jävla ont i hela kroppen så jag vet inte om jag ska skratta åt hela jävla sitautionen eller om jag ska gråta. Fy fan för Sundsvalls stadstrafik!!! Jag vill mörda allihopa där. Iallafall de som kör Njurundabussarna. Inte blev det bättre av att hela bussen var full med fulla jävla njurundafjortisar. Haha. Herregud säger jag...

Jaja. Nu sitter jag och tittar på Kyle XY. Laddade nyss ner 3 avsnitt till, det tog 4 minuter att ladda ner allihopa. Helt sjukt snabbt! Haha. Grymt ju.

Snart ska jag lägga mig och sova... Försöka iallafall. Jag har så himla mycket tankar och känslor som är lite jobbiga att hantera, vet inte riktigt vart jag ska vända mig eller vad jag ska göra med dem. Det känns bara alldeles för tungt för att jag ska orka. Men man måste kämpa och hålla huvudet högt. Jag kan inte ge upp, inte nu. Inte än. Jag vill bara att allt ska vara bra. Kan man inte få må bra och vara 100% lycklig någon enda gång i sitt liv? Är det för mycket begärt?

Nej. Nu säger jag godnatt.

Trevlig helg!
- Emma



Kommentarer
Postat av: Frida Sendelbach

stackare.. de borde ju finnas nån garanti när de blir sådär, typ att dom kör med taxi lr nåt!

2009-09-27 @ 20:45:22
URL: http://www.fridasendelbach.com

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0