Internet!

Publicerat: 2009-09-16 Kl: 04:53:45 | I kategori: Min vardag


Woho. Jag råkade av en slump klicka på tillgängliga nätverksanslutningar förut, och till min förvåning så fanns det ett oskyddat nätverk med hyffsad singalstyrka! Då blev jag glad.. Jag är ju sjuk så jag har inte så mycket att göra. Har legat och sovit mest hela dagen så jag är inte speciellt trött... Borde kanske sova, men det är inte så lätt. Speciellt inte nu. Fått en massa dåliga nyheter ikväll som verkligen var tungt att höra, men sanningen är ju oftast det...

Ska lägga mig och försöka slappna av nu iallafall. Kommer väl knappast att lyckas med det projektet, men det är väl värt ett försök iallafall. Ska se på Twilight tror jag. Eller two and a half men kanske. Vi får se vad det blir... Kanske ska försöka se på kvällens Andra Avenyn avsnitt? Men det går nog för sakta tror jag. Anslutningen alltså... Det kommer förmodligen att lagga som fan, men det är ju värt ett försök.

Ella ligger här bredvid mig och sover som en stock på min arm. Lillhjärtat är trött för hon har varit ute på promenad i stora världen idag :-) Haha. Lillvännen mammas!! Hon träffade sin blivande man också. Så jävla vacker hankatt som bor här i dörren bredvid... Sjukt fin. Grå/vit långhårig med stooora tassar, en liten kisseunge det med. Så himla söt är han. Edgar kallar jag honom, vet inte vad han heter. Haha. Edgar och Ella. Passar ju bra det.

Nee, nu ger jag upp... Önskar att tröttheten kunde infinna sig på riktigt. Den finns där hela tiden, dygnet runt. Men jag får ingen ro i kroppen så jag kan inte sova. Jobbigt som fan.

- Emma





Lillvännen är trött! Så sitter hon upp som en människa, haha

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0