Inte bättre

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 15:25:44 | I kategori: Min vardag


Fan för denna sjukdom jag bär på. Vad det nu kan vara. Igår hade jag undertemp, ska ta tempen snart igen och se om den har stigit eller ligger kvar på samma. Jag känner mig febrig och varm... Jag vill göra någonting! Jag vill ha energi. Jag har tråkigt. Men vad fan finns det att göra då, när man mår som en överkörd kråka? Ögonen far omkring i huvudet på mig så att jag tror att jag är smygfull.

Sov jävligt dåligt inatt. Men baby var snäll och gjorde thé och sånt åt mig :-) Vi är ju båda sjuka, men jag tycker att jag är lite sjukare. Haha. Äh. Ska se Gossip Girl kl 16.05 iallafall. Sedan vet jag inte. Jag vill göra någonting vettigt. Umgås med någon. Älsklingen sover bara, det är bra det. Sov ju ingenting överhuvudtaget inatt. Ville bara störa sig med mig och hålla för min enda näsborre som jag kunde andas igenom. HE HE tyckte han. Det tyckte inte jag. Varje gång jag vaknade var jag så sugen på Cola så att jag blev riktigt förbannad för att jag inte hade någon. Funderade nästan på att promenera hela vägen till Shell i Nacksta och inhandla en. Så sugen var jag.

Nu ska jag försöka svälja ner en Alvedon. Det känns nästan lika omöjligt som att svälja ner en fotboll. Utan vätska. Men man får kämpa!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0