Huvudvärk

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 20:47:12 | I kategori: Min vardag


Hej på er.

Idag har varit en ganska lugn dag, på ett stressfullt sätt. Det lät konstigt men vet inte riktigt hur jag ska förklara...

Igår kväll såg vi en riktigt sjuk jävla film. Drag me to hell hette den. En riktig B-film som verkligen inte var bra, men man kunde ändå inte sluta titta. Riktigt läskiga scener, haha. Ingenting jag skulle betala pengar för att se direkt, men vi fick oss några hjärtattacker iallafall!

Vaknade imorse och låg kvar i sängen ett tag och myste. Sedan klev jag upp och tog bussen hem till Bredsand. Min älskling var så mysig och visste inte riktigt om hon ville busa eller gosas :-) Haha, hon är så söt. Min tjockis. Gjorde ont i hjärtat när jag var tvungen att åka därifrån... Baby!

Mormor kom iallafall och hämtade mig, mycket snällt. Då slapp jag ta bussen i detta regnväder iallafall. Vi åkte och handlade innan vi åkte hem till henne för att jag skulle hjälpa henne att betala en räkning genom internetbanken. Hon har nyss fått sin dosa så hon vet inte riktigt hur man gör ;-) Hehe. Sedan skjutsade hon mig hit! Tackar tackar.

Nu ska vi väl äta mat snart tror jag, sedan ska jag hoppa in i duschen. Ska ta och titta vad det är på TV ikväll också. Hoppas det är någonting bra? Men det är det väl aldrig, så varför ens hoppas.

Uppdaterar kanske senare, beror på om känslan infinner sig, hehe.

Hoppas ni har haft en bra helg!
- Emma



Här kommer lite bilder


hjärti ute på jakt, står nog och spanar efter edgar här ;-)

mamma tyckte att ella skulle vara söt i en liten mössa, haha.. stackarn!

hjärti sitter och tittar på världen

jackson sover, haha så stiligt. sådär sov alltid min tova också

Ella idag på eftermiddagen:-) fetknoppen, haha TÖT!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0