90210

Publicerat: 2009-09-23 Kl: 23:57:21 | I kategori: Min vardag


Hejsan.

Idag har det varit en bra dag, tycker jag. När jag klev upp så städade jag lite, sedan käkade vi mat och sådär. Jag gjorde mig iordning och tog bussen hem. Myste med min kissebaby och umgicks med mami :-) Bra så.
Lina var ute hos sin pappa som jag bor granne med, så jag fick åka bil med henne tillbaka till stan! Så vi åkte på ICA, och sedan åkte vi hem till Evelina.

Hos Evelina så tittade vi på Idol, eller så mycket av det som gick att se eftersom William busade och trodde att han var genomskinlig framför tvn ;-) Hehe. Gullhjärtat!! Inte för att jag bryr mig, gillar inte ens att titta på Idol ändå. Sedan skulle Lina åka och hämta sin mamma på jobbet, så då var det jag Ewe och Vilma. Satt och pratade lite, kollade runt på internet och tog det lugnt bara. Mysigt. Vid elva tog jag och Vilma bussen hem..

Nu är jag hemma, sitter och väntar på att 90210 ska laddas färdigt. Råkade även ringa och väcka Lina nyss, haha förlåt! Det var inte meningen. Skulle bara höra med henne om en sida som hon tipsade mig om förut. Mycket bra. Ska kolla in den alldeles strax.

Nu börjar jag få ryggskott, sitter i sängen som en ostkrok. Så nu måste jag sluta skriva här!

Sov gott allihopa.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0