Lugn söndag

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 01:51:22 | I kategori: Min vardag


Idag har det varit en lugn och skön söndag. Jag sov ut länge idag, kunde ju inte sova inatt pga alla möjliga orsaker som gör det omöjligt för mig att komma till ro och slappna av på natten. Det går inte. Jag dör snart av detta, det lovar jag. Men isf är jag fan värd det..

När jag väl vaknade så satt mamma och spelade spel på datorn. Hon kom in på mitt rum 7 imorse och tog den, sedan hade hon suttit där ända tills jag vaknade. Haha, dåre. Så säger hon hela tiden - nu är jag klar, nu är jag klar. Sen tar det ändå några timmar innan man ens får röra datorn.

Vi lagade lite mat och jag tog det lugnt ett tag innan jag tog bussen till Nacksta. Umgicks med Evelina, Danne & William en stund. Sedan så kom Evelinas mamma och hämtade oss, för William skulle sova hos sin moster inatt så vi skjutsade dit det lilla livet. Sedan åkte vi och handlade, så käkade jag och Evelina och pratade och sådär innan jag åkte hem. Mysig lugn söndag med andra ord... Åkte hem med 21 bussen, var så trött och slut så det behövdes. Tanken var att jag skulle färga håret ikväll, men mamma orkade inte - som vanligt. Men det gjorde inte så mycket, jag var så trött ändå. La mig i ett varmt bad ganska länge, pratade med älsklingen i telefonen en stund innan jag tvättade håret och klev upp. Sedan har jag bara legat och tittat på TV och myst med Ella...

Nu ska jag lägga mig och se på film, jag mår sjukt illa nu ikväll :-S Jag har en sådan himla huvudvärk så jag tror att det är därför. Ska försöka rota fram en alvedon innan jag går och lägger mig, annars lär väl all värk göra det ännu svårare att somna. Hoppas ryggvärken blir bättre av alvedonen också. Om den försvann så skulle jag tro på Gud, det lovar jag.

Sov gott, hoppas ni haft en trevlig helg!
Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0