Snart läggdags

Publicerat: 2009-01-30 Kl: 00:38:12 | I kategori: Min vardag


Jag sov ingenting inatt. Det var lika bra så. Somnade ca 30 minuter mellan 14-14.30 ungefär men inte mer än så. Tror ni att jag var dåligt trött när jag vaknade och insåg att jag inte kunde somna om igen för att jag skulle gå ner och ta bussen till jobbet? Sjukt jobbigt kändes det. Men vad gör man. Finns inget alternativ! Hade inte jobbat på några dagar heller så på ett sätt var det skönt.

Efter jobbet så kom Evelina & mötte mig utanför. Sedan tog vi en promenad upp till gamla psyk där hon släppte Raja. Det är så jävla läskigt där uppe. Fattar inte. Jag blev helt chockad när jag insåg vart hon höll på att leda mig. Jävla dåren. "Det spökar här" säger jag då. "Nääärå" säger hon. Men det gör det visst. Det är jag 300% säker på. Raja började tokskälla utan anledning och stod och stirrade ner mot huset. Vad fan betyder det då! Var det en hare där, kanske!? Nej. Gud vad läskigt. Som tur var stannade vi inte så länge. Hon hade även tänkt gå dit ensam. Fan vad sjukt. Jag skulle inte ens gå i närheten av detdär stället ensam. Sent på kvällen lixom.

Efter det så gick vi iallafall på Statoil, sedan hon hem till sig & jag hem till mig :-) Har lagat mat och duschat. Ska lägga mig nu och spela Super Mario. Fan vad långt jag kom igår. Jag är så jävla bra på SM! ;-) Proffs.

Hörs imorgon. Förhoppningsvis somnar jag inom en snar framtid eftersom jag sov så lite inatt, men jag vill se One Tree Hill innan jag somnar. Men mitt fittinternet är ju så segt så det tar flera år att ladda ner någonting. Ska skaffa mobilt bredband istället har jag bestämt mig för :-) Det går väl inte jättesnabbt men garanterat mycket snabbare än denhär skiten. Det är som ett 56k modem. Värre.




Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0