Sjuk

Publicerat: 2009-01-04 Kl: 09:42:59 | I kategori: Min vardag


Jag har inte somnat. Jag sov i exakt 26 minuter för ungefär 2 timmar sedan. Inte mer än så. Fan alltså. Mina ögon blöder för att jag är så himla trött. Men så är det när man är sjuk. Då har man svårt att sova, så är det väl alltid. Jobbigt är det fan i mig iallafall. Inte kan jag somna nu heller, börjar jobba 12 lixom. KUL DÅ :-( Döda mig någon?

Imorgon ska jag iallafall till lägenheten och fixa lite. Ska träffa hyresvärden och skriva på kontraktet också. Blir bra det. Jag är så himla glad över dethär. Hatar negativa kommentarer och tankar. Dethär är det enda alternativet jag har ändåså. Jag har ju ingen annanstans att ta vägen. Jag trodde att jag skulle få bo i en sunkig etta någonstans i Timrå eller nånting. Men jag hittade en jättefin lägenhet alldeles själv utan hjälp från någon alls. Jag åkte dit helt själv, Lina var ju med men ni fattar, jag fixade allting själv. Det känns bra. Dethär är min vändning i livet känns det som. Något jag behövde för att fortsätta. Känns iallafall underbart och jag tänker inte låta någonting överhuvudtaget komma ivägen för mig nu. Inte någonting eller någon alls. Så är det.

Nu ska jag lägga mig och titta på One tree hill. Hoppas det kan distrahera mig lite iallafall. Om inte så dödar det ju lite tid iallafall... Denhär värken släpper ju för helvete aldrig.

Vi hörs senare när jag kommer hem från jobbet och så.

Xoxo
/E




Kommentarer
Postat av: Anonym

vart ligger lägenheten dåå?=)

2009-01-04 @ 13:45:58

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0