Huvudvärken är gone

Publicerat: 2009-01-17 Kl: 15:35:39 | I kategori: Min vardag


Hej bloggen.

Imorse när jag vaknade,  eller imorse - jag vaknade klockan 12.45, så var det första jag gjorde att känna efter om huvudvärken var kvar. Så jag skakade på huvudet som en dåre, men ingen smärta förutom i nacken eftersom jag tog i så hårt så huvudet höll på att ramla av. Wonderful att må bra igen :-) Man uppskattar vardagen mycket mer när man nyss mått dåligt och så. Det lär ju bara hålla i sig idag iof. Sedan är man på klago-stigen igen! Satt i soffan och tittade på reprisen av "Årets TV-tittare" och sedan "Made in Sweden". Svin bra!

Nu har jag städat undan lite. Ska åka med min käre kusin Richard & Sune och köpa en säng på Ikea. Ska bli roligt! Buhuhu då kommer jag ha 10 kronor kvar på mitt konto när allt är färdigt. Suck. Men det är bara 5 dagar kvar till lön. Så man får stå ut helt enkelt.

Nej, nu måste jag göra mig iordning. Efter vi har köpt sängen ska vi åka hit hem med den, sedan ställa ner min gamla säng i förrådet, och sedan ska vi åka hem till dom och käka :-) Mysig lördag. Förstår ni att jag är L-E-D-I-G idag. Vet ni hur underbart det känns. 16 dagen i rad igår. Jag ville dö då.

Imorgon fyller Evelina 21. Jävla gammel kärring ;-)


Richard & Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0