Missnöjd? - Ja.

Publicerat: 2009-04-03 Kl: 02:59:07 | I kategori: Min vardag


Nu är jag vaken såhär himla sent - igen. Jag som hade fått så bra ordning på min sömn, eller bra och bra - mycket bättre än vad jag hade för sovrutiner innan. Men sedan så blev det lite ljusare ute, varmare, sommartid... Jag vet inte varför, men jag återgick till mitt gamla sömnbeteende. Ioförsig inte lika illa som innan, men det är en bra bit på vägen iallafall. Så dåligt. Jag måste tvinga mig själv varje kväll att inte vara vaken längre än till 24. Iallafall de dagarna jag jobbar. När jag vet att jag är ledig dagen därpå så skiter jag faktsikt i vilken tid jag går och lägger mig, jag går väl och lägger mig då jag känner att John B är på ingång. Jaja, nog om det. Rolig läsning ;-)

Vi blev väckta av älsklingens syster någongång vid 12 idag, men vi båda var så himla trötta så att vi fortsatte att sova ett tag till. Mycket mysigt :-) Jag klev inte upp förrän vid 14, då jag kom ihåg att jag hade klipptid kl 15. Då blev jag lite halvstressad, eftersom att jag hade håret uppsatt i en hästsvans med en fläta, vilket betyder att  håret då blir lockigt och av själva uppsättningen så blir det ju tovigt och allt. Tanken jag hade var att jag skulle duscha innan jag åkte dit, men då jag insåg att jag verkligen inte skulle hinna med att tvätta, föna och platta håret så fick jag hoppas på att de kunde tvätta mitt hår då jag kom dit, annars hade jag varit tvungen att ställa in tiden och det hade jag ju ingen lust med.

När jag satt och blev både tvättad och masserad i håret så var det en sekund ifrån att jag skulle slumra till - tre gånger. Så himla skönt och avslappnande var det. Jag ska nog börja gå och tvätta håret på salong varje morgon istället för att göra det själv! Haha. Hade jag haft råd hade jag nog unnat mig det iallafall en gång i veckan. Ungefär som att gå på SPA ;-)

Nu blev det ett satans långt inlägg här, men jag gillade att skriva just nu kände jag. Så jag fortsätter nog lite till ;-) Synd för er. Vill ni inte läsa en massa onödigt babbel och skit, speciellt Evelina vet jag kommer att bara slänga en blick på mn blogg för att skynda sig att klicka sig vidare till nästa. Haha. Lina däremot vet jag kommer att läsa klart ända till sista bokstaven! Hihi.

Efter att jag var klar hos frisören så gick jag till Bling och skulle sola. Växlade en hundralapp till tior och allt. Sedan tänkte jag gå in och tvätta ansiktet på toaletten. Men det fick jag aldrig göra, det gick in någon skabbig tjej med sjukt fett hår och ofräscha kläder, och hon kom fan aldrig ut människan!! Hon stannade där inne i en evighet, så jag blev less och orkade inte stå kvar och bara glo där som en idiot. Då gick jag ner på Subway istället och köpte en macka var till mig och love. Sedan tog jag bussen hem och där träffade jag mami.

Satt bara här hemma och tog det lungt, och efter några timmar så fick jag något ryck och ville absolut sola på en gång - så jag åkte ner. Mycket bra beslut känner jag nu. Jag fick färg så nu känner jag mig fräschare, och det är ju aldrig fel. Vädret som har kommit är aldrig heller fel! Vi var ute på balkongen nyss och jag hade bara trosor på mig, men jag frös ingenting alls. Skit varmt ute ju! Till och med mitt i natten. Sommaren är snart här, det märks :-) Fast man ska ju aldrig ens hoppas på att snön kommer att försvinna, för den kommer alltid tillbaka en sväng någongång nu i April.

Nej, nu ska vi lägga oss och mysa och titta på en film. Imorgon ska jag jobba kvällen, så jag behöver sömnen. Har varit sjukt trött hela dagen alltså. Ska bli så mysigt att somna... Jag längtar till la-la-land.

- Emma



always and forever


Kommentarer
Postat av: Lina

Done.

2009-04-04 @ 00:58:18
URL: http://linepin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0