Jättetrött

Publicerat: 2008-10-12 Kl: 01:44:58 | I kategori: Min vardag


Gud jag är jätte jätte trött men jag kan inte sova.. Orkar inte sova. Sämst.

Sitter hemma hos Ewe och Danne nu, ska sova här inatt, men dom har redan gått &
lagt sig. Danne var tjurig och ville först ha datorn inatt, men sen övertalade Ewe
honom och då fick jag ha den ;) Vilken tur, speciellt nu när jag inte kan sova.
Annars hade jag ju inte haft någonting att  göra ens. Nu kan ju läsning underhålla mig!

Idag gick det bra på jobbet. Evelina kom och hämtade mig i regnet kl 10 utanför Danne, sedan åkte vi ner till jobbet o blev blöta som fan. Men det var mkt skönare o lättare än att åka buss. Så tack för det Ewe! Sedan fixade vi allt och sedan öppnade vi, då strömmade det in så jävla mycket folk, och Jenita som skulle börja 11 kom en timme senare o det gjorde ju saken lite jobbigare. Men jag o Ewe klarade det, såklart. Hehe. Stängningen gick väl bra den med, kom därifrån i rimlig tid. Skönt att jobba lördag så man får stänga en timme tidigare än vanligt. Även o man börjar en timme tidigare också så känns inte det på kvällen. Konstigt detdär.

Efter jobbet så åkte jag & Ewe och solade en stund, bara i ståsolarium för ingen av oss  hade tid att ligga och sola i 20minuter. Det var skönt som vanligt, men jag gillar inte ståsolariumen. Det ska vara avkopplande & bekvämt att sola, men att stå upp är ju bara jobbigt och stressande plus att det inte ens varar tillräckligt länge för att
kunna bli avkopplad. Sämst. Men det är ganska bra när folk har bråttom har jag kanske förstått... Folk som måste hem till familjen eller hämta barnen på dagis osv.

Sedan nu är jag hos Ewe och Danne o ska sova här, som jag skrev där uppe. Skönt att jag inte jobbar imorgon. Underbart som fan tycker jag att det ska bli. Min hjärna är typ inställd på att jag ska upp kl 11 och jobba imorn, så jag lär väl vakna ungefär då med tokpanik o börja slänga på mig kläderna, tills jag inse ratt jag är ju ledig idag!! :D ..Och somnar  om.

Ska lägga mig och kolla på Oz eller vad dom nu har på sin dator. Försöka sova. Det har minst sagt varit en kämpig dag. Först med jobbet sedan med en massaandra saker också. Jag blir så less på allt som sker runtomkring mej...

Godnatt

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0