Gud vad arg jag är.

Publicerat: 2008-10-01 Kl: 21:21:23 | I kategori: Min vardag


För det första så fungerar inte internet hemma hos Danne, fett tråkigt. Så man kan bara ligga och kolla på tv och film hela dagarna och inte ladda ner några nya heller... Jobbigt utan internet tycker jag, begränsande känns det. Men men, what to do?

Jobbade i måndags och idag.. Skulle egentligen inte jobbat idag men Jonas blev sjuk så jag hoppade in för honom :) Jobbade lunch och sen halva kvällen.. Fick gå hem halv7. Efter jobbet så gick jag till ICA och sedan gick jag upp till mamma och pratade med henne lite. Och nu sitter jag hemma hos min mormor, hon fyller år idag, så alla i familjen var här och åt middag osånt förut men inte jag eftersom jag jobbade. Tråkigt :( Jag hade ju velat träffa alla samtidigt, var ett tag sedan.

Imorgon är jag ledig, då skulle jag egentligen gå på stan men får se hur det blir nu. I mina papper står det att jag skulle få pengar IDAG. Men det fick jag inte. Så nu är jag förbannad.. Det står klart och tydligt med stora bokstäver "Pengarna finns på kontot 08-10-01". Jasså det gör dom? Konstigt att jag inte ser dem då. Idioter.

Nu ska jag gå bort till Ica och köpa en Red Bull åt Daniel Valderrama sedan ska jag åka hem och duscha och lägga mig. Är sjukt trött. Less på detta fittväder också!!! Herregud. Vilket satans väder.. Min chef berättade att det hade svämmat över utanför OKQ8 förut idag så kunderna inte ens kunde komma in eller ut. Haha. Då är det illa. Tänk om det blir översvämning som det blev för några år sedan ;O Hoppas verkligen inte det.

På fredag jobbar jag kväll, och sedan är jag ledig i helgen. Skööönt men pengarna skulle sitta jävligt fint alltså. Jag är pengakåt nuförtiden, vet inte varför jag har blivit det helt plötsligt. Ser pengar i allt.

Nu ska jag prata lite med mormor, svårt att prata och skriva samtidigt.

Får se när jag sitter vid en dator nästa gång.

Ciao

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0