Personalmöte.

Publicerat: 2008-11-22 Kl: 21:07:53 | I kategori: Min vardag


Har varit på personalmöte nu, det gick fort somfan för ingen av oss ville vara där egentligen... Jag gick skitsnabbt, som en maratonlöpare. Haha. Höll på att frysa ihjäl. Jag hade stoppat vantarna i fickan på jackan, sedan när jag skulle ta på mig dem så var det en svart strumpa & en svart vante. Hahaha, vilken jävla idiot jag är. Men men.

Jag har fått order av Nadia att jag ska börja skriva lite gladare inlägg i min blogg, hon tycker tydligen att den är deprimerande. Haha. Ja så kanske det är inte vet jag. Men jag har ju inget roligt att skriva om. Jag får nog börja ljuga istället så att det blir intressant att läsa ;)

Fick skjuts hem från jobbet av Nadia, så nu är jag hemma hos Evelina. Hon vill gå till mig sen efter hon har duschat men jag vet inte om jag vill det jag... Hm, vi får se hur det blir! Tror dock inte att det blir så.

Nu ska jag sluta skriva och titta runt litegranna! Uppdaterar sen igen. Jag har städat mitt rum så nu kommer det bli soft att sova där inatt. Men det kommer ju bli stökigt påengång. Jag tycker att det är så jobbigt att sova utan Danne också... Fuck alltså.

Nu skriver jag inget mer.


Kommentarer
Postat av: Frida

du.. vart jobbar du nånstans?

2008-11-23 @ 14:05:32
URL: http://www.fsendelbach.blogspot.com
Postat av: z a b i n e´

hahhaha :D ja nu ska ja inte ändra nå mer:D tackar tackar! kram

2008-11-23 @ 14:45:58
URL: http://wildasmami.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0