Fixat

Publicerat: 2008-07-20 Kl: 16:28:19 | I kategori: Min vardag


Så. Problemet är fixat. Nu ser ni min header igen. Tack till Frida som alltid trollar med min blogg :) She's a magicalworker! Skitbra på sånthär med koder och skit som jag inte fattar speciellt mycket av. Jag förstår litegranna men inte är det mycket. Så tack till miss Sendelbach för hjälpen.

Nu har jag varit och hjälpt Ewe att bära hyllor och säckar med kläder och sånt till den nya lägenheten. Jag och Amanda fick dra en skit tung hylla på en liten vagn. Så tog vi glashyllorna & säckarna samtidigt. Så drog jag dendär förbannade vagnen hela vägen. Vi tog en omväg så att vi kunde gå på asfalten. Och solen lyste mig rakt i ansiktet hela tiden. Tugnt var det. Men det gick bra! :)

När jag kom hem igen så var mormor redan hemma! Jag trodde hon skulle sluta halv 5. Men tydligen inte. Så jag bytte kläder sedan gick vi ner på Konsum och handlade lite. Vi ska äta stuvade makaroner & köttbullar nu. Såna små delikatessköttbullar eller vad de heter. Skitgoda är dom iallafall. Inte som stora vanliga äckel köttbullar. I love these little things. Hehe. Så det ska bli gott! Jag är svinhungrig. Inte ätit frukost heller. Jag ska äta ihjäl mig nu.

Ikväll vet jag inte vad jag ska göra. Jag hade ju en plan i mitt huvud men den sprack ju nu. Fan. Det ska alltid bli en massa tjaffs. Misstag som man gjort i det förflutna får man alltid betala för i framtiden. Och det suger. Men det är ju så. Bara att bita i det sura äpplet. Jag kan inte ändra det som varit - även om jag vill. Men tyvärr. Sådan makt har jag inte.
Jag ska kanske skaffa mig det. Kanske går i framtiden, eller nåt.

Nu ska jag hjälpa min lilla mormor med maten. Den får skynda sig på innan jag svälter ihjäl här. Mmm vad gott det ska bli. Jag drömmer mig bort.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0