Trött på ögat

Publicerat: 2008-12-30 Kl: 00:12:10 | I kategori: Bilder


Jag är trött hela tiden, dygnet runt. Jag sover som en gris men jag är ändå lika trött när jag kliver upp. Men det är skönt att vara trött sedan när man får gå och lägga sig. Det som får mig att kliva upp på morgonen är att jag vet att jag kommer att få gå och lägga mig igen sedan när jag har klarat av dagen. Så nu ligger jag äntligen här, i min mormors sköna säng :-) Jag älskar att sova här. En stor dubbelsäng all to myself. Skit mysigt! Så ligger jag och tittar på One tree hill tills jag somnar.

Idag klev jag upp vid 12, åt god lunch som fan med mormor. Sedan hoppade jag in i duschen & tog ett bad. Jag vaknade kl 15 och upptäckte att jag hade somnat. Sällan. Jag somnar fan alltid när jag badar. Det är ju farligt. Men skönt var det iallafall! Sedan gjorde jag mig lite iordning och klädde på mig, sedan gick jag ut och träffade Theo :-) Sötnosen. Han ville så gärna träffa mig, haha. Men jag hade ju bråttom. Men nu efter jobbet så har jag varit där ett tag.

Imorgon så ska jag på stan på dagen med min mormor & kolla på jackor och sånt. Måste köpa en mascara också, jag sminkar mig inte så ofta men ändå tar den slut jättefort. Känns det som iallafall. En ny ska jag ha iaf! Och så ska jag köpa myskläder på Cubus. Dom har alltid fina mjukiskläder där. Så det ska jag göra. Ska nog köpa dendär jackan på Stadium ändå även fast jag kände att den var lite stor, fast det var ju 34... Det kanske är jag som är liten, bara.

Nu ska jag lägga mig och kolla på mina älsklingar! Sedan ska jag sova. Sleepingtime. Äntligen.

Sov gott!

Xoxo
/E


Jag saknar dig varje dag Tova lillhjärtat.. Hoppas du har det bra.
Finns ingen jag älskat som jag älskar dig :-) Min mjuk! Miss you darling


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0