Godkväll!

Publicerat: 2011-05-05 Kl: 23:35:54 | I kategori: Min vardag


Gud, vilken jobbig kväll det har varit. Jag har varit nära nervsammanbrott :P Haha... Haylee har totalvägrat att sova. Alltså det gick inte att rubba hennes vilja, hon skulle bara inte. Punkt slut liksom. Så jag har kämpat och kämpat och kämpat sedan klockan 20, tills nu för en kvart sen.. Puh! Nu har jag en ordentlig huvudvärk av allt skrik. Helt matt är jag med andra ord :) så det blir sängen alldeles strax.

Idag har jag varit i skolan på eftermiddagen och tok pluggat, gud detta historiaprov... Det är inte så att det är särskilt svårt eller så, men det är bara så MYCKET att göra och lära sig. Tisdag nästa vecka ska provet vara inlämnat, annars rättas det inte och man får IG, vilket alltså inte är ett alternativ i min värld. Minst ett VG måste jag få för att inte bli besviken på mig själv, har alltid varit så. Jag ser ett G som ett misslyckande, även fast jag vet att det inte är det. Ett G kan jag få bara genom min förmåga att uttrycka mig i skrift och formulera mig på ett bra sätt, haha. Ska kanske satsa på det så jag slipper plugga? ;) Närå..

Imorgon kommer Sandra (a.k.a Haylees gudmor :)) och Jasmine hit och ska hänga med oss. Kul för Haylee som inte gjort något roligt på hela veckan, så det kan ju vara roligt att få träffa en kompis och busa lite. Nästa vecka satsar vi på dagis hela veckan :)

Internet är så himla segt så idag blir det inga bilder. Men jag uppdaterade iallafall! Ni får ju vara glad för det lilla :-) Godnatt på er.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0