Lösenordsskyddat

Publicerat: 2011-03-17 Kl: 21:04:48 | I kategori: Min vardag


Ja, som ni alla (Ni som har lösenordet då, vill säga) märkt så har jag lösenordsskyddat bloggen. Vissa tycker kanske att det är lite löjligt, men det är bara för en period som jag kommer att ha den låst. Av lite personliga skäl, är det. Så såhär blir det, kanske 1-2 månader framöver. Vi får se hur länge jag har den låst. Ni lär ju märka om inte annat. 

Jag njuter av min sista vecka som mammaledig, det ger mig sån hemsk ångest och sorg i hjärtat så ni anar inte. Det känns fruktansvärt, att jag inte kommer att vara hemma varje dag med min älskling längre. Jag är glad att jag kommer plugga Flexlär, så jag inte behöver sitta i skolan hela dagarna utan kan plugga lite när det passar mig. Då får jag mer tid med henne. Min lilla prinsessi. Jag önskar att man vore ekonomiskt oberoende, så jag kunde vara hemma tills hon började skolan :D Eller tills hon var 18, helst. Min skatt. På pappret med placeringsbeslutet så stod det att förskolan skulle kontakta mig för inskolning osv. Men än har jag varken fått ett mail, post eller något samtal om hur och när detta skall ske. När vi ska komma och så... Skumt. Men får jag ingenting med posten imorgon så ringer jag dit igen :) Jag skulle ju fråga om vi får skjuta upp inskolningen ungefär 1 vecka, så att jag kan ta första lektionerna i lugn och ro den första veckan i skolan. Jobbigt att det skulle krocka detdär... Då får Danne vara med henne när jag är i skolan, och ta ut några föräldradagar. Resten av hans dagar har vi ju planerat att han ska ta ut i sommar, så att hon inte behöver gå på dagis under sommaren, och bara kan bada och njuta av värmen med sin pappa. 

Jag måste fixa kurslitteraturen också... Det känns stressigt. 5 böcker behöver jag. Det står att jag ska skaffa dom omgående, men jag måste ju vänta tills jag får pengar den 27. Jag har inte fått något beslut från CSN heller, för att dom behöver tydligen några uppgifter ifrån Komvux om vilka kurser jag är antagen till. Och jag har inte haft pengar på telefonen så jag har inte kunnat ringt till Komvux, men imorgon ska jag göra det det första jag gör... Ni som har eller har haft Csn, hur lång tid brukar det ta tills man får första utbetalningen? Nej men detta med skolan känns bra ändå. Jag har väldigt lätt för mig och har alltid haft det, förutom i matte. Jag KAN inte matte. Jag är efterbliven när det gäller matematik. Men allt annat klarar jag galant. Har aldrig haft problem med att stava, grammatik eller liknande. Jag kan bara, automatiskt. Gud vad det låter som jag skryter nu, haha, men det är inte meningen. Jag försöker bara förklara :) Så ja, vi får se hur det blir i skolan. När jag börjar matten så lär dom väl säga att jag måste gå grundvux för att jag ligger på 6ans matte-nivå... Haha!!

Jag hittar inte min sladd till kameran, och jag har inget batteri i den. Därav kan jag inte knäppa några bilder. Så himla tråkigt. Idag var min Haylee jättefin och hade skitsnygga kläder på sig. Sina röda jeanslegging som är helt sjukt underbara. Stilig var hon iaf :-)

Nu ska jag ta och skura golven och hoppa in i duschen. Blir en tidig kväll ikväll. Jag håller på ställa om mig, jag förstår INTE hur jag ska klara av att kliva upp tidigt resten av livet. Jag har inte klivit upp tidigt sedan jag var 17. Alltså så tidigt som 6-7 på morgonen... Haylee vaknar inte heller så tidigt, och har aldrig gjort. Även fast hon lägger sig i tid. Hon somnade kl 19.45 igår och vaknade 09.45 idag, haha. Hon är en tjött tjej :) Men hon vänjer sig nog. 

Vi hörs!

Bjuder på en gammal goding så länge :)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0