Jobbig natt

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 11:52:58 | I kategori: Min vardag


Igårkväll var inte lillan riktigt kry, OVANLIGT VA? Stackarn. Kan hon inte få ha en frisk-period nu innan dagis börjar och hon kommer att vara sjuk hela tiden som alla säger? Det är bara två veckor kvar tills hon börjar. Igår började jag tänka på det och jag blev skit ledsen, min lilla lilla flicka, ska jag lämna bort henne nu? Jag som aldrig lämnar bort henne, om jag inte absolut måste. Vilket har skett totalt 4-5 gånger under hennes liv. Hon är alltid med mig, och nu ska jag lämna henne till vilt främmande människor. Men jag ska ju gå Flexlär på Komvux, så förhoppningsvis behöver hon inte vara på dagis så ofta. Och dom dagar som Danne är ledig så är hon hemma med honom.. 

När hon blir lite äldre och kan delta i gemenskapen på ett annat sätt, så tänker jag inte låta henne komma och gå lite hipp som happ, så att hon blir utanför och missar allt som de andra 'heltidsbarnen' får göra på dagarna. Men ja, som jag skrivit 100 gånger så kommer det gå bra :) Men mitt mammahjärta kommer tokblöda om hon gråter när jag går därifrån, jag kommer inte att kunna gå. På riktigt. HUR i helvete ska jag klara av att lämna mitt lilla hjärta och bara gå ifrån henne när hon vill komma till mig för tröst? Nä, usch. Jag vill inte ens tänka på det. 

Nu börjar Desperate Housewives, spännande. Älskar det programmet! Så grymt :) Har aldrig följt det förut men nu när det är på dagtid varje dag så följer jag det. 

Jag skriver mer senare, ska bara vara hemma idag så det blir nog en del inlägg.

Kommentarer
Postat av: Anonym

Tänkte precis skriva att det är bra att hon går fast ni är ledig så det inte blir en ny inskolning varannan vecka men de skrev du ju själv. William var sjuk så de blev tre inskolningar för hans del, första halv året/året är sjukt jobbigt med alla sjukdomar men jag är glad att William har tagit hem dom till Thelise så hon inte är sååå jätte känslig när hon börjar. Sommar är ju de ultimata att börja på så har vi tur blir de vår snart ;) har oxå tänkt på de där, Thelise börjar snart men ska bara gå två dagar i veckan men ändå :(

2011-03-07 @ 12:17:54
URL: http://evelinapersson.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0