Dagis

Publicerat: 2011-03-07 Kl: 16:59:26 | I kategori: Mina funderingar


Fick äntligen tag på dagis idag. Jag packade ner lillan i vagnen och så tog vi en långpromenad på 2 timmar i det underbara vädret. Stannade till så Haylee fick gå lite själv också, hon tycker att det är tokspännande att gå på snön :) Iallafall så somnade hon efter en stund, och då tänkte jag att jag får väl fortsätta gå tills hon vaknar så jag slipper väcka henne, så ringde jag Sundsvalls kommun och förklarade att det är en omöjlighet att få tag i enhetschefen för förskolan. Men då fixade hon det och jag fick prata med henne, efter en dryg månads försök. Hon ordnade numret till själva avdelningen och så ringde jag dit. 

Hon jag pratade med var jättetrevlig, när jag sa "Hej, mittt namn är Emma Strand och min dotter ska börja hos er den 21 mars", då sa hon "Ja, Haylee va? Jag känner igen det" (Hon uttalade Haylee ungefär såhär: Hajleeh, hajleh typ. precis som det står :P) Och så bestämde vi att vi ska komma och hälsa på imorgon runt 9.00, efter frukosten och innan lunchen. Det ska bli roligt! Spännande för lillan att träffa så mycket barn i sin egen ålder :) Då kan jag ställa alla miljoner frågor jag har och sånt, så det känns bra. Sedan ska vi till Frida för fotografering kl 15.30. 

Men, jag fick även reda på att det inte ens ligger där jag trodde att det låg. Det ligger ett dagis precis utanför där jag bor, ca 40 meter härifrån. Men Haylee kommer att gå i andra lokaler, det är samma förskola men inte samma lokaler, svårt att förklara. Det är fortfarande nära men en liten längre bit bort. Det är 1-2års avdelningar där bara, två stycken. Var förbi där på promenaden och tittade så jag visste vart vi skulle imorgon bitti. 

Nu ska jag laga middag och städa, hade tänkt städa på dagen men det blev aldrig av då vi ju gick ut istället. 

Kram på er





Kommentarer
Postat av: Catrine

Vad spännande med förskola! Det kommer att gå alldeles utmärkt för henne, hon verkar pigg och positiv till det mesta. Och så får hon sina första dagiskompisar, en del har man ju många, många år.

2011-03-07 @ 19:36:39

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0