I just had sex...

Publicerat: 2011-06-13 Kl: 00:39:00 | I kategori: Min vardag


Akon ft. Lonley Island - I just had sex, haha! Så skönt låt :) Tralala.. Ska alldeles strax hoppa i säng jag. Försöka sova i tid för en gångs skull idag... Vad tror ni om det gott folk?

Idag vaknade Haylee vid 9 tiden. Jag var ju fast besluten om att vi skulle bada då det var 300 grader varmt ute. Vid 10.30 var vi på Kubenbadet och då hade all världens moln samlats just ovanför badplatsen, såklart. Sedan öppnade himlen upp sig och regnet öste ner. Då åkte vi hem! Mötte upp Evelina och barnen som vi inte har träffat på flera månader, sedan åkte vi och kollade på lite fotboll innan vi tog bussen till bästa Vilma som fyllde 23 år och hade lite kalas :) Vi grillade, barnen lekte ute på gården och hoppade studsmatta och gud vet vad.. Det var sååå mysigt!!! :D Tack gumman för allt!

Sedan åkte jag hem till Sandra för att hämta min plattång som jag höll på att dö utan, o lite kläder med som jag hade lämnat där... Så nu har jag tagit en långdusch och smörjt in hela kroppen, noppat ögonbrynen och rakat benen. Lovely! Älskar när man känner sig såhär fräsch.

Ikväll är känslolivet ur spel igen. Jag vet inte var jag ska placera dessa känslor som jag har. Vad är det för något? Är det äkta? Och även om det är äkta så spelar det ju ingen roll alls. Jag kan inte påverka någonting och det är sjukt irriterande när man är van att få som man vill! Men men... Önskar att jag fick ha det som min kära vän ... ;-) H*n har det bra h*n och jag är så avis!! Varför kan jag aldrig få tur med detta ämne? It sucks!

Nu ska jag fläta håret och sedan krypa ner i mina nytvättade sängkläder med det bästa jag har i mitt liv - Haylee


..no place i'd rather be, no one else i wanna please. under the coconut tree you be chillin' with me ♥




Fina tjejerna Thelise och Haylee. Älsklingar!


Kommentarer
Postat av: Johanna Wiklund

Hur lyckas ni med haylee som, med tanke på att ni haft henne tillsammans?

Du skrev alltid så fint om Daniel, att han är ditt livs kärlek och att ni alltid skulle hålla ihop med enligt honom så kastade du ut han och träffade någon annan.

men enligt egna erfarenheter så kommer verkligheten slå till väldigt hårt och det enda som blir kvar är ensamheten och ångesten, jag hoppas det löser sig för ni höll ju inte ens ett och ett halvt år med eran dotter. Och du som kommet från en trasig familj och det ska du ge din dotter. Lycka till

2011-06-17 @ 20:34:38
URL: http://Johannis.blogspot.com
Postat av: Monica

Men hjälp, du var ju positiv... (Du som kommenterat alltså)

2011-06-20 @ 15:49:57
Postat av: Emma Strand

Jo då, vi lyckas utmärkt! Inga problem så du behöver inte oroa dig överhuvudtaget för hur vi klarar av att ta hand om vår dotter :-) Vad jag än har skrivit så kan ju fortfarande både känslor och tider förändras, eller hur? Eller har du samma känslor nu som du alltid har haft??? Ja, jag kommer från en trasig familj men bara för att man "håller ihop" så betyder det inte att barnet mår bättre av det. Om man går runt och är ovänner hela dagarna eller inte pratar med varandra så påverkar det barnet mer än om man kanske inte bor tillsammans men man kan hålla en god ton till varann och ha en bra relation i övrigt. Tack för omtanken!!!!

2011-06-20 @ 17:14:25
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: Anonym

har hört att du umgås mycket med mattias söderberg? du vet att han har en tjej sedan 4 år tillbaka va? tänkte bara meddela detta till dig!!

2011-06-21 @ 20:54:16
Postat av: Emma Strand

Haha, va gulligt av dig att tänka på mig! Nu känner jag mig lyckligt lottad ;) jag överlever nog! Puss på dig

2011-06-23 @ 14:12:59
URL: http://emmamaria.webblogg.se/
Postat av: Anonym

kanske ska tänka på att erat kapitel är över för länge sedan! sedan tänkte berätta de för dig så du kan förbereda dig på att de kan sluta på samma sätt som med daniel, skilda vägar, Puss på dig med!

2011-06-23 @ 21:39:25
Postat av: Emma Strand

Alltså vem är du? :S Varför vågar du inte säga vem du är? Sjukt moget att sitta och vara anonym bakom en dataskärm ;) Vad vet du egentligen? Ingenting! :) Sluta lägg dig i mitt privat/kärleks liv du så ska du se att du mår bättre sen. Att jag och Daniel gick "skilda vägar" har du inte ett skit med att göra. Dom enda som vet varför vi gjorde det är jag själv och honom, ingen annan. Särskilt inte du som inte ens känner någon av oss (förmodar jag?). Inte heller om jag umgås med Matte eller inte. Eller tycker du att du har rätt att lägga dig i det? Stör du dig så mycket på mig att du till o med går in och kollar mina kommentarer på en blogg, vad gulligt av dig att lägga ner så mycket energi på mig. Kram!!

2011-06-24 @ 00:12:07
URL: http://emmamaria.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0