Alltså, what's up with this?

Publicerat: 2011-06-25 Kl: 12:13:25 | I kategori: Bilder


Goddag på er kära (och mindre kära) läsare!

Hade ni en trevlig midsommar? Det hade jag. Jag försov mig på morgonen och vaknade lite för sent, haha men det var det värt, absolut. Vi skulle egentligen åkt upp på Norra Berget men det hade ju ändå kommit en regnskur så det var ju lika bra att det inte blev så...

Min kusin hämtade mig där jag var, och så åkte vi och hämtade upp Lillan som hade sovit hos sin pappa. Hon låg och sov när vi kom och fortsatte att sova i bilen, snacka om förvirrande att somna på ett ställe och vakna på ett annat! Men det gick bra. Vi firade hos min faster Camilla. Lekte lekar, åt god mat och allt sånt som hör midsommar till. Naturligtvis drack jag ingenting. Vi blev kvar där ganska sent, men jag la Haylee som vanligt vid 20 tiden och så sussade hon så sött hela kvällen tills vi åkte hem...

Idag fick jag sovmorgon vilket jag tackar gudarna för, annars hade maman varit trött nu kan jag lova. Men sånt får man ta!!

Nu ska vi äta någonting och sedan gå ut en stund i finvädret (!!!)... Måste gå och boka en tvättid och handla lite. Det är ju helt sjukt att det aldrig blir varmt ute. Allvarligt, vart i h*vete är sommaren?

Sedan måste jag bara få spy lite galla på vissa människor. Jag är så jävla irriterad på folk i min omgivning som vänder sig efter vinden, eller hur är det man säger? Helt plötsligt ska man börja tvivla på MIG och tro på vad någon annan dåre pratar om? Fattar inte, men jaja det är deras förlust - inte min. Jag vet precis var jag står, vad jag står för och vad jag gör. Jag har inte tvivlat på mig själv som mamma en enda gång sen Haylee föddes. Jag är den bästa mamman jag kan vara för min dotter, den som säger något annat har fel :) Hon är mitt ljus i livet. Att jag sedan har ett liv på sidan om mammalivet är väl inget fel? Det måste man väl ha, annars blir man ju tokig. Man är mer än bara mamma! En sak kanske om man lever familjeliv, men nu ser ju inte mitt liv ut så längre och då blir ju saker och ting lite annorlunda. Varför ska jag sitta hemma rakt upp och ner och stirra in i väggen när det är pappavecka för Haylee? It makes no sense what so ever... Jajaaa.. Livet förändras, känslor förändras.

Och sen detta med anonyma kommentarer. Ha ha ha. Osäkra bittra människor som sitter bakom dataskärmen och tror sig/låtsas veta en massa saker om mig och mitt liv, vilka jag umgås med och varför. Låt mig vara :)

Nu ska vi bada! Kram på er.

Listen, i'm strong baby I bring the fight on
Sharp shooter you can call me the cyon
I'm not the one easy to get to
But all of that changed baby when I met you.


Jag Haylee & Richard igår på Midsommarafton


Kommentarer
Postat av: Catrine

Vad du gör när du är barnfri förändrar knappast ditt ansvar som förälder. Att få möjlighet att göra sånt som andra 20-åringar gör mår du antagligen bara bättre av! Heja på!

2011-06-25 @ 15:30:48

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0