6 juni 2011.

Publicerat: 2011-06-06 Kl: 02:24:51 | I kategori: Min vardag


Helt jävla otroligt stört hur fort tiden går egentligen. Idag är det 6 juni 2011. Nyss var det 6 juni 2003. Helt otroligt :)

Livet är upp och ner. Ibland mår jag hur bra som helst och ibland inte. Idag är en sån inte-dag. Fan vilken kass kväll det har varit. Jag har tappat min mobil också. Wonderful. Så jag sitter här ensam ful, Haylee sover såklart sedan kl 20.30 och jag har bara suttit här. Haft besök av pappa och farfar en sväng men annars varit själv hela kvällen. Jag vill inte vara själv! Jag hatar det. Ingen att vända sig till heller med alla problem, fast det är ju lika bra det såklart men ändå. Ibland kan det vara skönt att prata av sig med någon.

Idag har jag tagit ett steg som jag ångrar djupt att jag tog. Är jag helt dum i huvudet eller? Det verkar så iallafall.

Helgen var iallafall amaaazing. Var ut i fredags med Sandra.. Hade lika roligt med Sandra på krogen som vi alltid har. Sedan slutade kvällen grymt ;-) I lördags vaknade jag tidigt först men somnade om och vaknade vid 14 tiden och såg nån bra serie.. Tog det lugnt ett tag och hälsade sedan på mormor en stund, och gick sedan tillbaka dit jag var. Och samma idag, tagit det lugnt på morgonen och sedan hämtade jag Haylee, amoooooooor älskade barn! :) Saknat henne så in i helvete när hon inte varit med mami, men nu är hon min igen i ett par dagar! Love it..

Nu ska jag snart sova. Försöka igen iaf, känner mig inte ett dugg trött. Svårt att sova ensam :(

Godnatt people!
(Ursäkta att texten blev fet, men det går inte att ändra :S)


Kommentarer
Postat av: pappa Tomas

du vet ju vännen att du kan vända dej till mej med alla dina problem....kan jag bara hjälpa dej så gör jag det så gärna D vet du Krrram på er!!!

2011-06-06 @ 16:43:43
Postat av: Malin

Jag måste bara säga förlåt att jag kallade dig taskiga saker för några år sedan men alla människor gör fel och ingen är perfekt men jag förstår nte riktigt hur jag kunde göra så mot dig känner dig dessutom inte ;( men jag misstolkade allting det kändes bara som att du kollade snett utan anledning . Men jag förstår att du hatar mig för det jag gjorde . Jag har absolut ingenting emot dig egentligen jag gjorde bara fel ,

2011-06-07 @ 20:52:45

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0