Kommentarer

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 13:21:03 | I kategori: Min vardag


Nu börjar kommentarerna sina här på bloggen... Min fråga blir då naturligtvis: varför? Ni hade ju så mycket att säga till om bara för några dagar sen. Har ni inget att tillägga längre? ;o

Natten var jobbig. Suck på detta! Sandra väckte mig genom att prata högt och ljudligt i telefonen kl 9.15 (fast hon påstår att hon vaknade kl 11..) och skrattade. Men detta bekom mig icke, så jag snarkade vidare eftersom jag typ nyss hade somnat då. Men nu är jag wide awake och ska duscha och göra mig iordning för dagens äventyr. Vi får se vad som händer och sker.

Tomt utan dig. Tomt utan min dotter. Tomt överallt! Måste fylla livet med annat känner jag, just nu iallafall. På torsdag blir nog allt lite lättare. Hoppas på det.

Ha en fin dag snyggingar.
Kram på er


Jag och bästa tjejen på hela världen!
The best part of me is you, babygirl ♥


Kommentarer
Postat av: Rhombus

Ställer upp med de lilla jag kan och lite till

2011-07-05 @ 14:56:44
Postat av: ullis

Hej!

Känner inte dig,men hittat din blogg via min dotter som är i din ålder.

Vill bara säga att jag tycker att du är en toppenmamma.

Jag var också en "ung morsa" och vet hur mycket alla har att tycka om det.

Du verkar vara mogen och jordnära. Vad andra tycker gör ju ont , men du vet ju att du är helt fokuserad pådin dotters liv hälsa och mående.

Jag har idag lyckan av att ha en helt fantastisk unge på 21år. Vi är de bästa vänner och delar livets lycka och sorg tillsammans. Att vara ung mamma är en otrolig fördel, så tillvida att du tar det ansvar som det inebär. Det gör ju du!Ha det bästa livet nu med din helt fantastiskat vackra dotter. Å du! DU har bara ett liv,gör det till ett bra liv.

Stor kram till dig och Lillan

//U

2011-07-05 @ 23:42:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0