Gatufest

Publicerat: 2011-07-05 Kl: 03:15:27 | I kategori: Bilder


Hej på er. Dags för min nattliga uppdatering som vanligt.

Inatt kunde jag inte somna, alltså det gick inte. Tankarna snurrade så jag blev ju yr nästan ;o Jobbigt läge!
Däremot kunde jag sova imorse och idag. Sov alldeles för länge, men sånt är livet ibland. Huvudsaken att man inte sover för länge varje dag, som förr i tiden. Ett år så sov jag och Sandra bort hela sommarlovet. Alltså varenda dag sov vi till 16.00. Helt sinnessjukt! Haha... Vad mycket tid man har ägnat åt att sova egentligen, helt onödigt ju. Om det fanns något piller eller så som man kunde ta så man aldrig behövde sömn så skulle jag definitivt ha gjort det. Tänk vad mycket mer tid man skulle ha över!

Sandra ringde på eftermiddagen (efter 15 missade samtal från henne då jag äntligen svarade) och frågade om vi inte skulle mysa och ha en sleepover. Jo visst sa jag, man tar ju den kärlek man kan få, eller hur!? Haha. Jag skulle ju föredra att sova med den jag är kär i, men jag är ju lite småkär i Sandra också så det gick ju bra det med. Så hon kom hit och vi åkte ner på stan och skulle egentligen bara hyra 3 filmer och åka hem igen. Men det var så himla mycket folk på Gatufesten så vi bestämde oss för att ta en öl i Daltonstältet, och så fick det bli. Trevligt trevligt :-) Haha, på en måndag, tänker ni nu. Men äh, vi var ju inte dom enda kan jag säga... Till och med Lillans dagisfröken träffade jag där, haha! Det var lite roligt faktiskt.

Åkte hem och myste, hade köpt smågodis för 70 kr. Såg filmen "Svinalängorna" som var den hemskaste film som jag sett på länge. Som jag kände igen mig i filmen, usch. Jag fick panik och ont i hjärtat samtidigt som en massa minnen överröste mig. Hatar sånt! Men den var ju bra iallafall, synd bara att jag inte kunde ha fått se den med den jag ville.

Nu ska jag lägga mig bredvid min nr2. kärlek och sova! Försöka iallafall. Hoppas att det blir soligt imorgon. Och hoppas att det blir soligt i mitt liv snart. Längtar ihjäl mig efter min Haylee. Älskling! Vi ses snart. Mamma saknar dig!!!

Godnatt.

Du och jag nu? ♥
Roligt hade vi tydligen iallafall! Smyg snapshot ;)



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0