Du, du, du, du. Och jag.

Publicerat: 2011-07-03 Kl: 20:45:50 | I kategori: Bilder


Lalala... Suck på detta! Vet inte vad jag ska göra för att distrahera mig själv. Har provat en massa saker men inget verkar fungera? Hoppas på fint väder imorgon så att man får bada, men mormor och mamma sa att det ska bli fint. Otroligt oturssamt att det skulle vara dåligt väder i helgen! Fast det var ganska mysigt så jag fick vara inne och mysa och kramas och titta på film :-) Men hade ju varit kul att bada och bli brun(are) också... Men nu jäklar, denna vecka ska jag bli kolsvart! Innan veckan är slut ska jag vara lika brun som Kerstin! (Sandras mamma)

Kanske blir Tranviken imorgon? Vet inte vad som sas. Vi får se vad som händer. Har inte varit där på typ 3 år tror jag... Svårt att ta med sig en liten till en badstrand, så jäkla kallt i vattnet :) Men Haylee har ju pappavecka så jag har inte henne förräns på torsdag, så då kan man väl åka då. Men vi får se som sagt! Annars blir det kanske Himlabadet eller nått. Ska nog se om jag får kidnappa Jasmine och ta med henne om Sandra jobbar!

Nä hurrni. Småtjejer som kommenterar bloggen är tydligen populärt nuförtiden? Iallafall i min blogg :) Statistiken har skjutit i höjden på senaste tiden, haha i wonder why.. ;) Men det är bara roligt!!! Vilka är ni? Är ni här av nyfikenhet eller av någon annan anledning? Fortsätt läsa så får ni nog veta ett och annat... Puss!!





They say all bad things happens for a reason,
 but no wise words are gonna stop the bleeding.
And when a heart breaks, no, it don't break even...


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0